- 3,608
- 5,488
- 113
Eyvallah kardeşim öyle diyoruz zaten ne yapalımSaglik olsun abi
Eyvallah kardeşim öyle diyoruz zaten ne yapalımSaglik olsun abi
Umut garibanin ekmeği gelir umarim.Frebetide salladım bakalım bu şekilde
Bu da gelmeyecekte bir umut işte)
Kardeşim gökten hatun yağsa bana zenci şeyi denk gelir onun için iyi geceler seviliyorsun kendine iyi bak,görüşürüzUmut garibanin ekmeği gelir umarim.
Teşekkürler hocambol şans hocam
Bol sanslar reis 1 tl ugur parani birakmissin siteyeFrebetide salladım bakalım bu şekilde
Yok Ya site nedense o 1 tl yi oynatmıyor anlamadım gitti.Hiç sevmedim bu sitenin sistemini pronete alışkın olduğum için.İzlandayı 7,5 üst oynarken her iki takım için oynadığımı zannettim meğer tarafmış.Bildiğinden şaşmayacaksın emin olBol sanslar reis 1 tl ugur parani birakmissin siteye
Paraguay gelirse abd gelir diye düşünüyorumLimon won
Gozun bi yere alisinca farkli geliyo abi bnde pronette oynayamiyorum daha dogrusu pronette mac azYok Ya site nedense o 1 tl yi oynatmıyor anlamadım gitti.Hiç sevmedim bu sitenin sistemini pronete alışkın olduğum için.İzlandayı 7,5 üst oynarken her iki takım için oynadığımı zannettim meğer tarafmış.Bildiğinden şaşmayacaksın emin ol
Allah gönlüne göre versin kardeşim 🙏hergün aynı adamlar roll açıyo hergün aynı adamlar roll takip ediyo. bizimde elimize 3 kuruş geçecekmi dersiniz ölmeden. şöyle 10-20k vursam gerisi gelecekte senelerdir dönmüyor ag şansı. çekiliş konusu açmayı özledim vallaha
Onemli olan praguay abi suan digeri yeni basladi nasipParaguay gelirse abd gelir diye düşünüyorum
Bolsans abim ins bu sefer sanssizligi kirarsinFrebetide salladım bakalım bu şekilde
Kırsak ne yazar kırmasak ne yazar be kardeşim.Bolsans abim ins bu sefer sanssizligi kirarsin
Kader utansin abi oynanan son perdeydi ama hersey sona ermedi saygilar abimKırsak ne yazar kırmasak ne yazar be kardeşim.
Ben keder üretir dert yaratırım..Kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne yazar)
Müslüm babadan alıntı
@Galatasaray571
Kırsak ne yazar kırmasak ne yazar be kardeşim.
Ben keder üretir dert yaratırım..Kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne yazar)
Müslüm babadan alıntı
@Galatasaray571
Valla hiç birşeye bakmadım öyle attım frebeti tiksindim çünkü İzlanda’dan sonra ve shellacın kayıplarından sonraPraguay elemeli kupa maciymis reis bir gol ciksa 3.5 uste rahat gider umarim kitlenmez mac