- 1,460
- 613
- 113
Ekli dosyalar
-
32.9 KB Görüntüleme: 59
Saol kardeşim eşim evi terketti moralim alt üstGeçmiş olsun
Deme kardeşim ya bari eve sızdırmasaydınSaol kardeşim eşim evi terketti moralim alt üst
İnan çok üzüldüm keşke elden bişe gelseDeme kardeşim ya bari eve sızdırmasaydın
Haklı acilen bir psikiyatriye git iyiliğin için diyorum böyle olmaz ailen her şeyden önce gelmeliSaol kardeşim eşim evi terketti moralim alt üst
2k bende kaybettim 1 hafta icinde halbuki 5 ay ara vermiştim gecmisi olsunSaol kardeşim eşim evi terketti moralim alt üst
Gecmis olsun bende evliyken benzer sorunlari yaşadim,cok zor durum o piskolojiyi iyi bilirim.umarim duzelir esinin gonlunu al biran onceSaol kardeşim eşim evi terketti moralim alt üst
Bosandin mi kanka kumar yüzünden mi ayrıldınızGecmis olsun bende evliyken benzer sorunlari yaşadim,cok zor durum o piskolojiyi iyi bilirim.umarim duzelir esinin gonlunu al biran once
Aynen bosandim bu illet yuzunden bizden adam olmazBosandin mi kanka kumar yüzünden mi ayrıldınız
Kanka vallah cok yazik olmus ins duzelir vallah büyük sorunlar evli insanların bu kadar buyuk paralarla esinle daha mutlu olacagi seyler yapardi ama olmus artik yapacak birsey yokAynen bosandim bu illet yuzunden bizden adam olmaz
Cok sagol 1 yil oldu geri donus yok artik,Kanka vallah cok yazik olmus ins duzelir vallah büyük sorunlar evli insanların bu kadar buyuk paralarla esinle daha mutlu olacagi seyler yapardi ama olmus artik yapacak birsey yok
İnşalah geri barışırsınız kardeşim ben defalarca yaptmyaptmyaptm ama bu sonum olduCok sagol 1 yil oldu geri donus yok artik,