yok burdaBağlanma dostum burdan talep vereceksin
yok burdaBağlanma dostum burdan talep vereceksin
Teşekkürler ödendiDostlar ben sadece konu açtım site benim değil.aksama kadar 10 kişi soru sormuş bende bilmiyorum ben aldım kaybettim bidaha da siteye girmedim. Sitenin canlı desteğine sorun. Bonus yok diyor ne yapabilirim ben siteye sorun.
Hilarionbet wattsaptan üye olduğum halde 50 nakit verdi.min.max 250 yapamadık.gun içinde de 2 kez 100 er tl yatırım o d elde var sıfır.. şans olmadığı zamanlar gelmiyor bir türlü..1400 den başladık akşam yarın aksama yetişir)
Bonus talep den verin.canli desteğe sorsanız da onu söyler.Dostlar ben sadece konu açtım site benim değil.aksama kadar 10 kişi soru sormuş bende bilmiyorum ben aldım kaybettim bidaha da siteye girmedim. Sitenin canlı desteğine sorun. Bonus yok diyor ne yapabilirim ben siteye sorun.
Bonus bölümünde kaldırılmış şuandabana yarın tekrar aktif olucak bonuslar dedi canlı destek bonus talep sayfaları açılmıyor açılınca talep edicem
bende bu bile açılmıyor :/Bonus bölümünde kaldırılmış şuanda
Google Play'de UC bowser var onu dene açılıyor internet programı Chrome gibi indir oradan girbende bu bile açılmıyor :/
Ne bitmez siraymis AMK benim 400K.adi yaz.altta sonraki ye tıkla cikmiyormuEkli dosyayı görüntüle 233609
pc den giriyorum ama oluyo mu bilmiyorum yarın düzelir diye düşünmüştüm bende yogunluktan açılmıyodur dedim yaniGoogle Play'de UC bowser var onu dene açılıyor internet programı Chrome gibi indir oradan gir