eyvallah dostum sağolasınBeyler 8 kişiye salladım sanırım Bol şans herkese
Kardeşim hakkını helal et geldi para, dua ediyorum sana. Çalışmıyorum, param yoktu. odeonbette 150 tl bonus çevirdim duruyor kazandım ama 100 tl yatırım şartı var. Bu 10 tl ile 100 tl yapıp o parayı kurtarmaya çalışıcam.Beyler iyi forumlar bugün şansımın çok yaver gitmesinden dolayı epeyi mutlıyum .
Biraz para kazandım , tabi bazısına bu para mı lan dedirtir bazısına benim gibilere yüksek gelir
İLK 5 kişiye direk 10 tl atıyım (İLK 5 yorum papara no bırakırsa atıyım hemen) @Blue's @Başkan izin verirse
7.sıradaydım ama gelmedi canın sağolsun. Bol şanslar diliyorumBeyler yeni atanlar kusura bakmasın 9 10 kişiye attım gelmeyen ksuura bakmasın iyi forumlar
Reis İLK 10a attım 100 tl vardı 0 şuan paparam gelmediyse kusura bakma7.sıradaydım ama gelmedi canın sağolsun. Bol şanslar diliyorum
ula hanımla kavga ettim bütün paralar hanımda para var ama yok öyle söylim gururumuza yediremiyoruz ya istemeye aktardım hesabıma şimdi sigara alıcam kumar oynamayıp sigaram bitmişti hızır gibi yetiştin sağolasın dostumBol şans beyler herkese 100 tl vardı 10 kişiye attım 0 papara gelecekte görüşürüz
Afiyet olsunula hanımla kavga ettim bütün paralar hanımda para var ama yok öyle söylim gururumuza yediremiyoruz ya istemeye aktardım hesabıma şimdi sigara alıcam kumar oynamayıp sigaram bitmişti hızır gibi yetiştin sağolasın dostum
İlk 10daydım ama gelmedi benim yerime alan arkadaşa bol şanslar diliyorum kazanmadan gelmeyinReis İLK 10a attım 100 tl vardı 0 şuan paparam gelmediyse kusura bakma