Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -50 Bin TL Zarardayım

ktyell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
94
28
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
538
113
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
5 oran bul salla hepsini geri al

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,609
113
İyi olmuş sana akılsız kafanın cezasını çek

ktyell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
268
94
28
Arkadaşlar ciddi bi konu için açmıştım ve siz bunu alaya alıp şunları yazıyosunuz gerçekten yazık size ya...

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,375
113
piyasada iş mi yok aga şantiyeler amele duvar ustasi sıvacı gırla arıyor en kötü iş kuru başvur 2 hafta icinde fabrikaya sokar seni iş var ama calişcak toto yok sartlar zor biliyorum 18k maşş 15 kira ama yapcak hic birşey yok

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,789
5,076
113
Benim yaptığım gibi aklına ve iradene hükmedeceksin dostum . Her gün yatırım yapacak durumum olduğu halde son bir yıldır kod kazancımi çekim için sadece yatırım yapıyorum. Onun haricinde bir yılı geçiyor kuruş yatırım yapmadım yapmam . Kumarda sadece kumarı oynatan kazanır kanununu aklınıza kazıyın

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,375
113
İşte ben bu yüzden dağıtım yapmadım çünkü duygusuz vicdansız insan çok
Sonra dağıtım. Yapmadım diye eleştiri yaparlar böyle
Adama yazılanlara bak
heeh geldi hayali milyonerr hdjdhd aga sen cok mu eko izlion 😂

mesut4664

RESPECT...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,424
809
113
Adam adam gibi içini dökmüş yazdıklarınıza bakın çoğunuz köşeyi döndüğünüz için mi burada rollingten 100 200 kovalıyorsunuz bu illete bulaşan herkesin durumu bu işte kiminin 50k başına dert kiminin 2 milyon umrunda değil ama en sonunda illaki patlıyor herkes bende 100k içerdeyim bu oyundan para kazandım diyen kim.varsa a...k