- 10,670
- 7,618
- 113
40 k kazandığında böyle oynuyacaktin,,iş işten geçmiş )Bu gelirmi beyler Ekli dosyayı görüntüle 638684
40 k kazandığında böyle oynuyacaktin,,iş işten geçmiş )Bu gelirmi beyler Ekli dosyayı görüntüle 638684
Ama ginede güvenmiyorum heran herşey olur bunda11 fark baya avantajli
ah ah yaramı deşme kanka 😎😎😎40 k kazandığında böyle oynuyacaktin,,iş işten geçmiş )
Dogru 1 dk 7 fark oldugu oluyor ama şike eve işler ev 2. Per fark yemis yiyecegi kadar yani gelir benceAma ginede güvenmiyorum heran herşey olur bunda
Çektim ama geri verdik 😁😁Keşke 65i çekince de konu açsan dost 🤣
Geldi galibaDogru 1 dk 7 fark oldugu oluyor ama şike eve işler ev 2. Per fark yemis yiyecegi kadar yani gelir bence
Fark. 9 a indi won wonGeldi galiba
Simdi kac bastin onu soyleGeldi galiba
5 k kazaç kanka fazla atmadım vallaSimdi kac bastin onu soyle
Iyi iyi idare eder 700 den geldin unutma5 k kazaç kanka fazla atmadım valla
Tecrübe....Önüne bakcaksın bu soruyu para bittiğinde sormamız kötü birşey ne zaman gelip ne zaman gittiğini anlamıyoruz üzüldüm.
Kanka kontrol oynamasan 10 k da giderdi ama ginede haklısın herşey bir anda gelişti bide alkol vardı dün en büyük sebeb o yazık olduBen sana demiştim demeyi sevmem ama söylemiştim kendimden bildiğim için ama sen bana kontrollü oynuyorum ben demiştin şansın açık olsun sıfırlama sifirlarsan daha büyük zararlara gidiyor olay çünkü
😅😅 aynen valla oda varIyi iyi idare eder 700 den geldin unutma
Aynen vallaKaybedenler kulübü
Ooov alkol varsa zaten gözünden kan gelene kadar oynarsın kanka bilirim bilirimKanka kontrol oynamasan 10 k da giderdi ama ginede haklısın herşey bir anda gelişti bide alkol vardı dün en büyük sebeb o yazık oldu
Bu başlık iyi olur dur değiştireyimKaybedenler kulübü