- 4,902
- 3,155
- 113
ticaret yapalışveriş kredisini nasıl en basit hızlı nakite çeviricez bi akıl verin la . Telefon vs harici
ticaret yapalışveriş kredisini nasıl en basit hızlı nakite çeviricez bi akıl verin la . Telefon vs harici
Neresi bozuyor5 bin ödendi %75 bozluyur
Çok düşük bozuyorlar da bozum yapan kim site mi şahıs mıR10 nette binarastirma yaptim yuzde 60 dan bozullyorlar gereeksiz
Site sahis karisikÇok düşük bozuyorlar da bozum yapan kim site mi şahıs mı
Link at bakim kimden bozdun bi bakayim5 bin ödendi %75 bozluyur
Yoksa sana çıkmadı mı birşeyYakında başlar icra geldi kağıt diye 100 konu açılır
ÇıkmadıYoksa sana çıkmadı mı birşey
Çıkmış olsa böyle yorum yapmazdın zaten 😂Çıkmadı
Yaw ben hesabımı yükseltmek isterken bilgilerimi giriyorum bana diyor ki telefon numaranızı doğru olduğunu kontrol edinAlgoritmaları çok değişik valla bankalardan çizik yemiş insanlara iyilik yapıyorlar helal olsun her şirket yapmaz
Verecekse atmadan veriyor vermeyecekse 10 bin de atsan birşey vermiyor boşa uğraşmqYav 1 tl atmadan olmuyo mu bu para yok
Hesap doğrulama için dedim kralVerecekse atmadan veriyor vermeyecekse 10 bin de atsan birşey vermiyor boşa uğraşmq
Sizin olsun 100 TLHesap doğrulama için dedim kral
?Sizin olsun 100 TL
Başvurunu tamamla, 100 TL kazan! 24 saat içerisinde hesabını ücretsiz yükselt; Hadi'den sana 100 TL hediye anında hesabında ! SMS almak istemiyorsan IPTAL yazıp 3855’e gönder. Hadi Müşteri Hattı: 0850 399 3636 Mersis: 0850071279200001 B016