Biraz geç başlıyor bunlar nazlıBaşla artik
Biraz geç başlıyor bunlar nazlıBaşla artik
Liste al o zamanRahat gelecek maşallah hocam
Hala senden iyi tikliyorumdur 😁 bu arada yaşlı kavramini kullanman için yaşımın 65 olması gerek şuan benim bulunduğum katagori genç kategorisi büyük ihtimalle yaslanamadan olurum ben bunya dayanmaz böyle hayata.aklima gelmişken böyle hayatın awkAbi sen yaşlısın dikkat et kendine
Helal dayımHala senden iyi tikliyorundur 😁 bu arada yaşlı kavramini kullanman için yaşımın 65 olması gerek şuan benim bulunduğum katagori genç kategorisi büyük ihtimalle yaslanamadan olurum ben bunya dayanmaz böyle hayata.aklima gelmişken böyle hayatın awk
ihtiyar sen nerelisinHala senden iyi tikliyorundur 😁 bu arada yaşlı kavramini kullanman için yaşımın 65 olması gerek şuan benim bulunduğum katagori genç kategorisi büyük ihtimalle yaslanamadan olurum ben bunya dayanmaz böyle hayata.aklima gelmişken böyle hayatın awk
57-61-34ihtiyar sen nerelisin
Senin memleketihtiyar sen nerelisin
Sürgün reis 😎57-61-34
Sinopun neresinden akraba çıkmayalım :d57-61-34
Ne listesi laaListe al o zaman
Ölüm listesi 🤣Ne listesi laa
5 dk varHadi basla
İşleminizi kontrol ediyorum...Hadi basla
O hesapla neler dağıttım la burda.kasa 2 k hedef 5k roll yaptım roll bitti dağıtımı yaptım bana 1k kaldı ana param bile gitti hammina burda eğilince direkt sapliyorlar o yüzden ya egilmiycen ya çelik don giycen 😁Sürgün reis 😎