- 35,308
- 15,642
- 113
Abdu Güney Kore maçı var İlk yarı bir buçuk üst gir dego maçına
Basket ıyı reısAbdu Güney Kore maçı var İlk yarı bir buçuk üst gir dego maçına
Yok be basket olsunBasket ıyı reıs
Sahsen ben hep ustcuyum handı fakan bılmemAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Sen bilirsin sen oynaAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Sana kalmış dost. Hissiyatına kalmışAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Son periyot 48 istiyor bana sorarsan zorAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Kafana göre takılAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Handi sıkıntı dost ,bol şanslarAdım 2 bu maçın 4. Çeyreğinden devam mı edelim yoksa farklı bur şey mi bulalım sizce maçı izliyorum dep maçtan düştü gibi eve handikap veya tekrar üst girebiliriz
Dunkı konu geldı aklıma bjk banko bankoSana kalmış dost. Hissiyatına kalmış
Sen ver bir tane mac Sen de baskette iyisinBasket ıyı reıs
Ben o ıse gırmem bassın sayakSen ver bir tane mac Sen de baskette iyisin
AdammBen o ıse gırmem bassın sayak
Rastgele
Bol sans
Rastgele 👊🏻