- 34,552
- 19,154
- 113
Banko maçtı monaco ama bakiye yoktuKıvrandırmadan geldi. Değerlendiren olduysa tebrikler
Banko maçtı monaco ama bakiye yoktuKıvrandırmadan geldi. Değerlendiren olduysa tebrikler
Dost at bakalım özelden papara IDBanko maçtı monaco ama bakiye yoktu
Tebrikler0.5 alacakken gol oldu. Bir gol daha aldım 2. Golü atacaklarını düşünüyorum
Sen de özelden papara ID at madem 3 kişiye 75₺ kusurati paylastiralim şans parasıDeneyecek maalesef tutar yoktu zaten denesek Monaco atamazdi
kalan 75e talibim dostSen de özelden papara ID at madem 3 kişiye 75₺ kusurati paylastiralim şans parası
Çok ihtiyaç var geç kaldık biz helal olsunSen de özelden papara ID at madem 3 kişiye 75₺ kusurati paylastiralim şans parası
Teşekkür ederim kesene bereketDost at bakalım özelden papara ID
Eyvallah reisSen de özelden papara ID at madem 3 kişiye 75₺ kusurati paylastiralim şans parası
Dm kutusuna bakiyom öğle bos bos bizede nasip olur mu diye tebriklerSen de özelden papara ID at madem 3 kişiye 75₺ kusurati paylastiralim şans parası
Kesene bereket olsun@Ahmo1993 @erdalbakkal @Yellow13 e 25er₺ şans parası gondericem ödeme gelince. Diğer arkadaşlar için de sonraki sefere artık. @Shellac başkanım konuyu kitleyebilir miyiz ana sayfayı kirletmeyelim
yine boynumuz bükük ayrıldık ama kazanan dostlarımız oldu buda sevinmek için yeterli. tebrikler kral@Ahmo1993 @erdalbakkal @Yellow13 e 25er₺ şans parası gondericem ödeme gelince. Diğer arkadaşlar için de sonraki sefere artık. @Shellac başkanım konuyu kitleyebilir miyiz ana sayfayı kirletmeyelim
Tebriklr reis0.5 alacakken gol oldu. Bir gol daha aldım 2. Golü atacaklarını düşünüyorum