- 949
- 327
- 63
hadi bakalm
Aynen öyle var gelmeden önce ki yıllarda atılan gol sayıları var sistemi geldikten sonra %35 azalmış bunu söyleyen tv yorumcuları gol olduğunda sevinemiyoruz bile dediğin gibi gol olmasını istemiyorlarsa saçma sapan çizgiler çekiliyor ofsayt olmadığı halde ofsayt diyorlar bu var sistemi girmedikçe futbol eski tadını vermezO kadar haklısın ki az önce madrid gol attı butun forum nasil seviniyor real iy dan kaldırdı herkes dedim lap iptal geldi tamamen var gol iptal ettirmek amaciyla ayarlanmış bir sistem cunku basinda kinler kamera sistemini oyle bir ayarlıyor ki topun cikti mi çıkmadı mı ayaktan anlasilmyor istedikleri zaman gol istemedikleri zaman milimetrik ofsayt veriyorlat
Bozmadigina sevindim 1 gol rahat gelirValla penaltıyı da kaçırıyodu hee ahskajssk neyse ki umutla giriyoruz 2. Yarıya
Yok aga dk 80 olsa gene bozmam bu kupon nasıl taşlı yollardan geçti bi bilsen.. fiorentinanin son dk golü mu desem ilk yarısı 0-0 biten maçların 1.5 üst olmaları mi desem çok hikaye var bu kupondaBozmadigina sevindim 1 gol rahat gelir
İnşallah mutlu sonla biter bitecek deYok aga dk 80 olsa gene bozmam bu kupon nasıl taşlı yollardan geçti bi bilsen.. fiorentinanin son dk golü mu desem ilk yarısı 0-0 biten maçların 1.5 üst olmaları mi desem çok hikaye var bu kuponda
Hadi bol şanslarDostlar Psg 1.5 üste kaldık normalde konu açmam pek ama sinerji lazım. Kazasız belasız getirelim gelirse cüzi bir miktar da kupon parası dağıtırız inşallah