- 11,743
- 5,748
- 113
Heisen ve war 20şer kazandınız hocam
Bu alta oynamak krizVallahi öldük öldük dirildik
Aynen reisBu alta oynamak kriz
👍👋👏Çekmeden bi tane daha atiyim de bari tam çekiyim diğer arkadaşlardan birine de 20 gelir belki
Yolla gelsin kralÇekmeden bi tane daha atiyim de bari tam çekiyim diğer arkadaşlardan birine de 20 gelir belki
Reis kasa bas gelirse bize de 20şer atÇekmeden bi tane daha atiyim de bari tam çekiyim diğer arkadaşlardan birine de 20 gelir belki
Olur mu öyle dostÇekmeden bi tane daha atiyim de bari tam çekiyim diğer arkadaşlardan birine de 20 gelir belki
Hiç gerek yok bu kadar Riske adam zaten içerde bugünReis kasa bas gelirse bize de 20şer at
O zaman şey etme reis ben kar da sandımHiç gerek yok bu kadar Riske adam zaten içerde bugün
bu nasıl bir üslup bu nasıl bir kasa at diyiştir ya 100 den 400 e çıkıp direkt 400 basmak kolay sanıyorsun sanırımReis kasa bas gelirse bize de 20şer at
Ben yaptığım için kolay sanıyorum.bu nasıl bir üslup bu nasıl bir kasa at diyiştir ya 100 den 400 e çıkıp direkt 400 basmak kolay sanıyorsun sanırım
Ben yaptığım için kolay sanıyorum.
1000 bastığım da oldu tek kupona burda roldebu nasıl bir üslup bu nasıl bir kasa at diyiştir ya 100 den 400 e çıkıp direkt 400 basmak kolay sanıyorsun sanırım
KurutuozzGelirse bi arkadaşa daha 25 diğer 2arkafaş gibi Ekli dosyayı görüntüle 83100
sanma bence birdaha sonra her konunun altına 20 at yazarsınBen yaptığım için kolay sanıyorum.
Haydi bolsans dostGelirse bi arkadaşa daha 25 diğer 2arkafaş gibi Ekli dosyayı görüntüle 83100