- 31,888
- 13,783
- 113
Seni yapandan iyi yapmıssın lan it diyip tokat vurma sahnesi qeldi ajuncuqum o sahneyi tv8 de tam 10 kere tekrar yayınlarmsn plsAbuzer komurcuyu izlemekle gecti gencligimiz eko sen bilmesin janim bb
Seni yapandan iyi yapmıssın lan it diyip tokat vurma sahnesi qeldi ajuncuqum o sahneyi tv8 de tam 10 kere tekrar yayınlarmsn plsAbuzer komurcuyu izlemekle gecti gencligimiz eko sen bilmesin janim bb
Tv8bucukta gece 00.00 de yayinlarim ekocum o saate gel reyting lazimSeni yapandan iyi yapmıssın lan it diyip tokat vurma sahnesi qeldi ajuncuqum o sahneyi tv8 de tam 10 kere tekrar yayınlarmsn pls
Coluk cocuk ne buldm qeliom ajuncuqumTv8bucukta gece 00.00 de yayinlarim ekocum o saate gel reyting lazim
Hull city e mbapeyi alacaz
Fark 22 ekocum phonix i 2.07 den mac oncesi 10k atildi yavrimColuk cocuk ne buldm qeliom ajuncuqum
Phoenix Suns
Minnesota Timberwolves
Bu maca minmesota yarı +5.5 handi vur mbape ayaqına kapansın ajuncuqum hadi bb
Zortt bb dedimi alsan suanda para babası olurdun ama sen appa olmayı sectin bbbFark 22 ekocum phonix i 2.07 den mac oncesi 10k atildi yavrim
Hmm TB.
Vurmaktan bizim kuponları görmezoldun suvatım bol şansTebrikler savasim
Neler duyuyorum @butraguenoVurmaktan bizim kuponları görmezoldun suvatım bol şans
Keşke oyle olsa savasimVurmaktan bizim kuponları görmezoldun suvatım bol şans
Neler duyuyosun sullycigim savas sayesinde vuracaz bu gece onu diyorNeler duyuyorum @butragueno
Bu bana yapılır mı beğNeler duyuyosun sullycigim savas sayesinde vuracaz bu gece onu diyor
La ne yapmisiz savasin 2 lafindan biri boyle her gun vuruyoz o zman puahhahBu bana yapılır mı beğ
Ohhh demek her gün vuruyosun ohhLa ne yapmisiz savasin 2 lafindan biri boyle her gun vuruyoz o zman puahhah
Savasim simdi atar 2 3k vururuz demi @AbuzerkömürcüOhhh demek her gün vuruyosun ohh
Benim Son 1 haftada kendiliğinden dmi yakan sadece o oldu utan kendindenSavasim simdi atar 2 3k vururuz demi @Abuzerkömürcü
Sen fakir olduktan sonra kazanamadik ki ayrica sen dm attiginda attik paramizin yarisini puhahbaBenim Son 1 haftada kendiliğinden dmi yakan sadece o oldu utan kendinden
Neyse susayımSen fakir olduktan sonra kazanamadik ki ayrica sen dm attiginda attik paramizin yarisini puhahba
Bi nba kuponum var kucuk gelirse paslarim biseyler sullycigimNeyse susayım
Küçük derken kaç cmBi nba kuponum var kucuk gelirse paslarim biseyler sullycigim