Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Acil fikirleri alabilir miyim

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
Herkesin fikri için teşekkür ederim arkadaşım sonuçta ama bayiliğini yapıyo adamlar ondan gününde istiyo parasını evime gelip elden alıcak ve bende para hazır sıkıntı yok diye geçiştiriyorum çevremde bukadar borç para vericek biri de yok çok kötü oldum şuan bu işi bi türlü hallettikten sonra bidaha hayatta bulaşmam bu lanet şeye

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,705
1,389
113
kardeşim sen rivalo gibi bi sistemde oynadın galiba ve 1000tl bu sisteme borçlandın anladığım kadarıyla ödüyemiyorum dersin olur biter canınımı alıcaklar zaten yasak ve bugünden sonra bu işi bırak

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,942
714
113
evkur vermeye verirde bulaşılmaz cok pahalı amk ..1000 liralık mal 2000 lira ..

mertpltttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
24
28
Çok sıkıntı yapma kendine dostum, bende oynadım bir süre arkadaşımdı senin gibi çok yüksek rakamlarda oynardım seni az çok anlayabiliyorum. Yarısını öde 500 tl yarısına da bir gün ver öyle öde sorun edeceklerini sanmıyorum bütçeni aşacak kadar da oynama bir daha kaçıran yok paranı sakin sakin oynarsan sorun yaşamazsın

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,942
714
113
kardeşim sen rivalo gibi bi sistemde oynadın galiba ve 1000tl bu sisteme borçlandın anladığım kadarıyla ödüyemiyorum dersin olur biter canınımı alıcaklar zaten yasak ve bugünden sonra bu işi bırak
gerekirse alırlar canınıda bu işler böyle o parayı alırlar senden..var bizim burdada o sistem çok teklif ettiler bana uye ol 500 1000 ekleyelim diye.. bi arastırdım ödeyemezsem ne olur diye .. biz senden bi şekilde alırız dedi arkadasım orasını merak etme dedi..

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
Aynen rivalo sistemi gibi ve siz siz olun bu sisteme bulaşmayın canın sıkıldıkça sana atıyor parayı en azından diğer sitelerde paran olmayınca atamıyosun

Mustizy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
296
47
28
Herkesin fikri için teşekkür ederim arkadaşım sonuçta ama bayiliğini yapıyo adamlar ondan gününde istiyo parasını evime gelip elden alıcak ve bende para hazır sıkıntı yok diye geçiştiriyorum çevremde bukadar borç para vericek biri de yok çok kötü oldum şuan bu işi bi türlü hallettikten sonra bidaha hayatta bulaşmam bu lanet şeye
hiç arkadaşın yok mu? Ailen? Akraba felan?

mertpltttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
24
28
rivalo gibi derken biraz daha açsana dostum

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
gerekirse alırlar canınıda bu işler böyle o parayı alırlar senden..var bizim burdada o sistem çok teklif ettiler bana uye ol 500 1000 ekleyelim diye.. bi arastırdım ödeyemezsem ne olur diye .. biz senden bi şekilde alırız dedi arkadasım orasını merak etme dedi..
Aynen kardeşim bu arkadaşım çok yakın değil zaten ve belalı bi tip aşiret gibiler 1000 tl ye kim vurdu ya giderim

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,705
1,389
113
Aynen kardeşim bu arkadaşım çok yakın değil zaten ve belalı bi tip aşiret gibiler 1000 tl ye kim vurdu ya giderim
o zaman polisi devreye sokucaksın yada dahada riske girip bi 1000tl daha ekletireceksin ya 2000olur borcunu ödersin yada 2000tl borçlanırsın

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
Çok sıkıntı yapma kendine dostum, bende oynadım bir süre arkadaşımdı senin gibi çok yüksek rakamlarda oynardım seni az çok anlayabiliyorum. Yarısını öde 500 tl yarısına da bir gün ver öyle öde sorun edeceklerini sanmıyorum bütçeni aşacak kadar da oynama bir daha kaçıran yok paranı sakin sakin oynarsan sorun yaşamazsın
Yok kardeşim az filanda oynamicam zaten ben 20-30 tl oynayan insandım ufak paralarla oynuyodum bi ara 1000 tl kazandım o gündem beri ufak para kesmemeye başladı hep 200-300 basöaya başladım

mertpltttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
24
28
Abi şu rivalo muhabbetini bir söyler misiniz :) Depozitolu şeklini anlattım rivalo ne alaka onu çözemedim

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
o zaman polisi devreye sokucaksın yada dahada riske girip bi 1000tl daha ekletireceksin ya 2000olur borcunu ödersin yada 2000tl borçlanırsın
Zaten öyle yapa yapa geldim 1000 tl ye hep 200 200 istedim istedikçe daha kötü oldu

mertpltttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
24
28
Yok kardeşim az filanda oynamicam zaten ben 20-30 tl oynayan insandım ufak paralarla oynuyodum bi ara 1000 tl kazandım o gündem beri ufak para kesmemeye başladı hep 200-300 basöaya başladım
Vallahi kardeşim bende oynadım o halta girdim haftalık 40 bin civıarında bir oynama şeklinden bahsedeyim sana ama zararım çok olmadı farklı işten gelen paramı oradan temize çekmeye çalışıyordum

Mustizy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
296
47
28
Ailem var tabikş ama babam kumar oynadığımı öğrenince fenalık geçirmişti :) öyle diyim sana almanyada bi akrabam var ondan euro olarak isticem tek çarem o bakalım
Baba para versene kumar borcumu oducem demiceksin heralde bisey uydurcan. Kardesim ne varsa annende babanda var.

Ya sonkez durustce anlatacaksin bu boku bi daha yemiceksin yada uydurcan bsey ama ilki daha durust. Tabi kizicaklar bi tepki alacaksin ulan yine mi bee diyecekler ama gececek ve sen bu islere daha bulasmiyacaksin okan