Öyle olduk başka türlü kabul etmiyor numarayı zatenKod gelmiyor diyen arkadaşlar
Arkadaşlar site babamın sitesi değil
Kayıt olurken +905++++++ diye kayıt olduysanız gelir
Ama diğer türlüsü gelmez , bekletin canlı destek düzeltsin
Öyle olduk başka türlü kabul etmiyor numarayı zatenKod gelmiyor diyen arkadaşlar
Bro öyle kaydoldugum uz halde gelmiyorKod gelmiyor diyen arkadaşlar
Braveden baglandigimda sırada 65 kişi vardı. Sonra operada baglandim bir andan önüme düştü incila diye birisi 3 kere bağlandi ama cevap vermedi sonra Dilara diye biri bağlandı anlattım sorunu doğrulamış yapildi dedi bonusu aldım kullandımdestek kapalı ayıptır söylemesi nasıl halettiler?
yogunluktandır biraz bekle düzelirŞu ok doğrulanmıyor
Günlük 10 tl 10 tl çekime izin verirse şaşırma bu siteden 🤣çekimdede sorun var 4 dür çekim veriyorum izin çıktıktan sonra5 saniye sonra otomaitk rede düşüyor
ben öyle girdim ama bilgilerde 90 diye cıktı+905... Şeklinde girmek gerekliymiş
Bonanza xmasta 1000 lira yaptım, hadi dedim Bi de bonanza bine gireyim, 550 tur döndürdüm bir kere oyuna girmedi bir kere girmez misin belki dedim yanlışlıkla bin yakalarız hedefe ulaşırız aldık babayı, hedefe ulaşana tebrikler,Princess starligt dan aldım ben ,
Efendim tebrik ederiz kazancınızdan dolayı.Ekli dosyayı görüntüle 708419
Kasa 5k , ödeme çekimi girdiğimde hata veriyor , büyük ihtimalle tc onayı yapacaklar , canlı desteğe bağlanmayı bekliyorm
3tarayıcodan giriyorum şu anda hiç bi şekilde bağlanamadım desteğe sadece mesaj bırakılıyor site de ölü konuyu kapatınEkli dosyayı görüntüle 708419
Kasa 5k , ödeme çekimi girdiğimde hata veriyor , büyük ihtimalle tc onayı yapacaklar , canlı desteğe bağlanmayı bekliyorm
kod gelmedi diye siteye dolandırıcı diyon fre alt yapı bile degil site sende kafa yok bence 15 senelik dedigin sitenin geçmişini iyi biliyoruzjojobet 15 senelik site gidipte bunla kıyaslıyosan kafa yok sende ayrıca ben tokatçı yazmadım boşa üye olduk yazdım yanlış etiketledin galiba