yav abi şimdi de deneme bonusu bitti derler ib.lerMuhtemelen 10 kişi filan aldı sms doğrulamayı kapattılar
Bonus profilde zaten numarani onaylanan lazım sadeceBuda baska bir yöntem beyler. 3.5 kisi aldi sms geldi ilk alanlara 🤣 ve bedavadan üye kazandılar bonus geri gelmez kilit 🤣
Acikmi . 1000 tl lik satin alim yaptim 64 tl odedi amk.muslugu cok acmislar dogruLa canlındesteğe bağlanmayın slotlar açık zaten , telefon numarasında +9053311111111 şeklinde kaydedin.
Çıkın canlı destekten para çekecem 🤣🤣🤣🤣
Bi müsade edin beyler 🤣🤣🤣
Kral hangi oyun açıkLa canlındesteğe bağlanmayın slotlar açık zaten , telefon numarasında +9053311111111 şeklinde kaydedin.
Düzenleme olmuyo ne yalan sıkıyon burda numarayi kim düzenledim diyosa yalan diyordurLa canlındesteğe bağlanmayın slotlar açık zaten , telefon numarasında +9053311111111 şeklinde kaydedin.
Sweet falan oynamayın ilk xmas oynadım vermedi , sonra starlight Princes e geçti patır patır ödedi .Acikmi . 1000 tl lik satin alim yaptim 64 tl odedi amk.muslugu cok acmislar dogru
Düzenleme oluyor demedim başta öyle kayıt oldum , boş kuru sıkı yapmaDüzenleme olmuyo ne yalan sıkıyon burda numarayi kim düzenledim diyosa yalan diyordur
destek kapalı ayıptır söylemesi nasıl halettiler?Destekten hallettiler benim isi
Canlı dedteğe bağlanmıyor sma de gelmiyorSweet falan oynamayın ilk xmas oynadım vermedi , sonra starlight Princes e geçti patır patır ödedi .