- 1,298
- 158
- 63
Vallahi kral sadece avukatta vekaletnamem var ama sağol yine de bir bakayımçevirisi de atsaydın keşke yapay zeka programı var indirip metin haline getirip çevirisini yapabilirsin e-devletten yetkilendirmenizi kapatın ki hiçbir koşulda ıslak imzanız noter olmadan şirket de açamazlar sizi ortakda edemezler
Adam Anadolunun bir köyünde domates toplarken bir anda İngiltere de şirket sahibi oluyor. Haber kanallarına iyi paraya bu haberi satarım ben. 😁ne güzel işte şirket sahibi olmuşsun daha ne istiyorsun
küçüklükten beri hep şirketim olsun istemişimdir adam evde ossururken şirket sahibi olmuş söyleniyorAdam Anadolunun bir köyünde domates toplarken bir anda İngiltere de şirket sahibi oluyor. Haber kanallarına iyi paraya bu haberi satarım ben. 😁
Bi dağıtım yakışır 100 kişiye 1000 tl filanBeyler selamın aleyküm 1 yılda 3 kez attığım şekilde bana İngiltere'den evrak geliyor ne olduğunu da anlamıyordum taaki bugüne kadar daha önce başına gelen oldu mu nasıl bir yol izlediniz ? Sitelere kimlik falan attik zamanında acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 619286
aynn ben oyle yaptim 4 5 sene onceçevirisi de atsaydın keşke yapay zeka programı var indirip metin haline getirip çevirisini yapabilirsin e-devletten yetkilendirmenizi kapatın ki hiçbir koşulda ıslak imzanız noter olmadan şirket de açamazlar sizi ortakda edemezler
İngiltere'de mi açılmışBeyler selamın aleyküm 1 yılda 3 kez attığım şekilde bana İngiltere'den evrak geliyor ne olduğunu da anlamıyordum taaki bugüne kadar daha önce başına gelen oldu mu nasıl bir yol izlediniz ? Sitelere kimlik falan attik zamanında acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 619286
Dostum belgeyi baştan sona okudum diyor ki eğer 14 gün içinde İngiltere Şirketler Birliğine bir geri dönüş yapmazsan senin şirketinin kaydını sileceklermiş eğer şirketinin kaydının silinmesini istiyorsan bir şey yapmana gerek olmadığı yazıyor. Eğer geri dönüş yapmak istiyorsan bu sirketin varlığını onaylamak için fakat bunu 14 gün içinde yapamayacaksan bize mail at yazıyor mail adresi ile beraber.Beyler selamın aleyküm 1 yılda 3 kez attığım şekilde bana İngiltere'den evrak geliyor ne olduğunu da anlamıyordum taaki bugüne kadar daha önce başına gelen oldu mu nasıl bir yol izlediniz ? Sitelere kimlik falan attik zamanında acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 619286
Siirtli boş konuşma 🤣🤣🤣Madem öyle git şirketinin başına geç kardeş ne duruyor burda