Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Adli Para Cezası Hakkında

mufbarbod

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
14
8
Ceza paraya dönmemiş kardeş.sen hapis cezasi+para cezası almışsın.hapis hasgb olmuş ama parayı odemen gerekir.
Sadece hapis ceza alsaydın o paraya donseydi hagb hiç olmazdi parayı yine öderdin ama cezanı çekmiş sayilirdin.
Şimdi 5 yıl suça karismaman gerekir hagb patlarsa 2/3 yatarsin
Ekli dosyayı görüntüle 676190
hocam 1 yıl içinde 9 suç işlemek harbi ayrı bir meziyet eğer özel değilse suçlar ne aşırı merak ettim

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Kardeşim bende paparami vermiştim aynı olay oldu ama henüz mahkeme olmadı 1 ay sonra mahkeme var birini dolandirip 5 bin tlsini benim hesaptan kendisine alıp çekti sence benimkide benzer bir sonuç verirmi
5 bin zarari karsilamassan 4.5 yil + 2 kati para cezasi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Diyarım benim şu genç yaşında çekmediğin çile kalmadı bahtsız kardeşim benim
Hayatla mücadelemiz devam ediyor agabey 1inden kurtuldum ceza aldigim dosya mi dersin devam eden dosyalar mi dersin hayat devam ediyo bi sekilde

mufbarbod

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
14
8
raymond hocam uyapı atmış ona istinaden dedim , senin içinde 1 hafta içinde mahkeme kararı çıkar şuan kalem bir kararı resmi belgeye dökmemiştir . o belge hem evine gelecek hem uyapta gözükecek orada nereye nasıl ödeyeceğin yazıyor . benim bildiğim her mahkemenin bir iban numarası var oraya yatırıyorsun . veya direkt uyap üzerindende ödemeler kısmından ödeyebiliyorsun

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Dava iddianame dilekçesini özel yerlerini kapatıp görsel atar mısın?
4-5 dosyam var hesaba gelen 1 paradan 1 dosya açılıyor ceza aldığım bir dosya var 4 yıl 6 ay + hesaba gelen paranın 2 katı adli para cezası

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
raymond hocam uyapı atmış ona istinaden dedim , senin içinde 1 hafta içinde mahkeme kararı çıkar şuan kalem bir kararı resmi belgeye dökmemiştir . o belge hem evine gelecek hem uyapta gözükecek orada nereye nasıl ödeyeceğin yazıyor . benim bildiğim her mahkemenin bir iban numarası var oraya yatırıyorsun . veya direkt uyap üzerindende ödemeler kısmından ödeyebiliyorsun
Takip ediyorum surekli uyaptan

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
4-5 dosyam var hesaba gelen 1 paradan 1 dosya açılıyor ceza aldığım bir dosya var 4 yıl 6 ay + hesaba gelen paranın 2 katı adli para cezası
Dilekçe görselini atar mısın iddianamenin. Bu dosyanın iddianamesini

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
942
1,434
93
Ceza paraya dönmemiş kardeş.sen hapis cezasi+para cezası almışsın.hapis hasgb olmuş ama parayı odemen gerekir.
Sadece hapis ceza alsaydın o paraya donseydi hagb hiç olmazdi parayı yine öderdin ama cezanı çekmiş sayilirdin.
Bendende kabarikmış dosyan tebrikler
Arkadaş infaz büro gidecek ödeme emrini alıp vergi dairesi gidip ödeyip adliyeye geri dönecek
Mobil islemez adliyede

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
942
1,434
93
Bu kadar ağır cezadan sağ çıktıysan vardır bir bildiğin dost
Avukat sağlam dır

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Hayır abim hukuk son sınıf öğrencisi onun kitap ve derslerini dinlerken birşeyler kaptım. Sen bu dosyanın iddianamesini görsel olarak atarsan ona göre yorum yaparım
Valla kral dosyan felan olsaydın atardim da boşuna ugrasmak istemedim açıkçası ceza aldığım dosyadan mağdurun zararını karsilamadim 4 yıl 6 ay x2 adli para cezasi aldim bu dosyada magdurun zarari giderdim 1 yil 8 ay ve 6 taksit halinde 22k adli para cezasi aldim bu tür olaylarda zarari gidermedigin sürece zor yani isin icinden cikamazsin