Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Adliye Hakkında

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Merhaba arkadaşlar bugün PTT aradılar evime tebligat gelmiş fakat bana ulaşamamış tebligat kartal adliyesine gitmiş. İçeriğini sordum tebligat uzerindeki numarayı verdiler aradım avukat çıktı. Avukat bugün ödemenin son günü olduğunu 75 bin TL nin yüzde 20 sini ödememi aksi takdirde hakkımda yakalama kararı çıkacağını söyledi. Bugün yüzde 20 ödemezsem 75 bin ödemem gerekiyormus cuma günü son dedi. Cumaya kadar ödemezsen hakkında yakalama kararı olur cezaevine gidersin dedi. Konuyla ilgili fikri olan varmi. Ne yapmam gerekiyor
Kardeşim başımdan geçen olayı anlatayım sana ama benim ki gerçek avukatlarla ilgili İstanbul'da Suzan ateşin sahibi olduğu ateş hukuk bürosu var oraya devredilmiş bir borcum vardı ordan Mustafa diye bir avukat babamı aramış borcum olduğunu odemedigim için de hakkımda yakalama kararı olduğunu söylemiş hem yakalama kararı olmadığı için yalan beyan hemde borcum için benden başkasını aradıkları için bunları cimer üzerinden şikayet ettim 4 yıl önce falandı 70k ceza kesmişler büroya 50k falanda Mustafa denen avukata seni arayan dolandırıcı ama başına bu şekilde gelen mutlaka oluyor avukatlar sizden başkasını sizin borcunuz için ararsa bosverip geçmeyin üzerinde durup hakkınızı arayın

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
2025 yılına gircez daha bunlara inanan varmi

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
329
63
Ben hayatımda yalan konuşmadım 40 yaşındayım bu zamana kadar hep doğru oldum
Mami semtin altindaki avukatın numarasi onun altindaki ptt dedi. Olani yazıyorum arkadaşlar ve yemin ederkm ki düşüyordum iyiki yazdim Allah kuran çarpsın
Screenshot_20241209_150754_Easy Contacts.jpg

hastech

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
204
43
Uyapa gir gerçekten böyle bir borcun varsa orda çıkar zaten borç içinde yakalama kararı falan çıkartamazlar 3 senedir 30k borç var arada bi sms atıyorlar o kadar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
Numaraları yazsana dost aramak istiyorum bunları

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
Kardeşim başımdan geçen olayı anlatayım sana ama benim ki gerçek avukatlarla ilgili İstanbul'da Suzan ateşin sahibi olduğu ateş hukuk bürosu var oraya devredilmiş bir borcum vardı ordan Mustafa diye bir avukat babamı aramış borcum olduğunu odemedigim için de hakkımda yakalama kararı olduğunu söylemiş hem yakalama kararı olmadığı için yalan beyan hemde borcum için benden başkasını aradıkları için bunları cimer üzerinden şikayet ettim 4 yıl önce falandı 70k ceza kesmişler büroya 50k falanda Mustafa denen avukata seni arayan dolandırıcı ama başına bu şekilde gelen mutlaka oluyor avukatlar sizden başkasını sizin borcunuz için ararsa bosverip geçmeyin üzerinde durup hakkınızı arayın
Dolsndirici işte

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Kanka numaranı versene arada darda kalırsak bi yoklayalim belki yollarsin

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
401
172
43
Mami semtin altindaki avukatın numarasi onun altindaki ptt dedi. Olani yazıyorum arkadaşlar ve yemin ederkm ki düşüyordum iyiki yazdim Allah kuran çarpsın
Ekli dosyayı görüntüle 675874
bro uyapa girip dava sorgulaması yap, ne olursa olsun her şey orada bulunuyor. Kimse kafasına göre alacak talep edemez.

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,064
8,187
113
Ekli dosyayı görüntüle 675874
Avukata ilk aradığında ulaşamazsın telefonu sürekli meşguldür. Sonra kendisi arar. Tam bir şerefsiz bunlar

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
411
259
63
Uyap yokmu baboli.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,635
7,586
113
Numaraları yazsana dost aramak istiyorum bunları
Bende vardı..noyu karalamistim,,..şimdi kufretmek için aralar başka birine musallat olmasınlar diye....
Benimkisi uzlaştırma avukatiymis..tim belgeler ip numaram delilleriyle ellerindeymis ..dD
.gavat mesai saatindede aramiyorki azcik inanayım...ddD
Son bı dip not üstelik watsaptan ariyor :))))
Takip zor olsun diyemi acaba ddS
Yaprak bete uyeymisim dddsdddddd
IMG_20241209_151426.jpg

Ekli dosyalar

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
401
172
43
Bende vardı..noyu karalamistim,,..şimdi kufretmek için aralar başka birine musallat olmasınlar diye....
Benimkisi uzlaştırma avukatiymis..tim belgeler ip numaram delilleriyle ellerindeymis ..dD
Ekli dosyayı görüntüle 675879
yav paneli veletler, işleri güçleri bos. sovcem burdan sovemiyom 😄

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,631
679
113
Ekli dosyayı görüntüle 675879
Yan yerden banlamislar. 1 hafta anlarım da 1 ay ne terbiyesizim. Adam yaralamaya o kadar ceza vermiyorlar. Konusta hallet şu işi 10 gün ceza yeter 😃

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
622
93
Benim telefonuma hergun geliyor neredeyse Türkiye'nin bütün hukuk bürolarına borcum ve yıllardır son günü

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
728
392
63
Merhaba arkadaşlar bugün PTT aradılar evime tebligat gelmiş fakat bana ulaşamamış tebligat kartal adliyesine gitmiş. İçeriğini sordum tebligat uzerindeki numarayı verdiler aradım avukat çıktı. Avukat bugün ödemenin son günü olduğunu 75 bin TL nin yüzde 20 sini ödememi aksi takdirde hakkımda yakalama kararı çıkacağını söyledi. Bugün yüzde 20 ödemezsem 75 bin ödemem gerekiyormus cuma günü son dedi. Cumaya kadar ödemezsen hakkında yakalama kararı olur cezaevine gidersin dedi. Konuyla ilgili fikri olan varmi. Ne yapmam gerekiyor
Tokatçı %20 ibaresi herşeyi anlatıyor zaten keyfine bak reis