- 803
- 235
- 43
3 k ya 110 bin vursam burda yorum yazan herkese Birer tepsi baklava ısmarlardım 😃Dur reis dur telefonu sattırma bize
3 k ya 110 bin vursam burda yorum yazan herkese Birer tepsi baklava ısmarlardım 😃Dur reis dur telefonu sattırma bize
Gitti 20 k3 k ya 110 bin vursam burda yorum yazan herkese Birer tepsi baklava ısmarlardım 😃
Haydan gelen huya gider knk hiç değişmez tabi kazandığında bırakırsan başka yoksa herkes ne kadar kaybetti şimdiye kadar Bi hesaplayın bana hak verirsiniz.Gitti 20 k
Kral kayıp çok be zatenHaydan gelen huya gider knk hiç değişmez tabi kazandığında bırakırsan başka yoksa herkes ne kadar kaybetti şimdiye kadar Bi hesaplayın bana hak verirsiniz.
Geri vermemene sevindim dostArkadaşlar paranın 100 bin tlsine diğer birikimlerim ile birleştirerek ümraniyede kendime iki artı bir daire aldım hepınıze nasıp olur ıns bıdahakı kazanclarda forumdada guzel bır etkınlık yaparız ama ben etkınlık yapmak istediğimde yeni üye oldugum ıcın etkınlık yapamadığımı öğrendim başkandan
Dostum senin Adina cok sevindim güle güle otur umarım en düşük kazancın böyle olsunArkadaşlar paranın 100 bin tlsine diğer birikimlerim ile birleştirerek ümraniyede kendime iki artı bir daire aldım hepınıze nasıp olur ıns bıdahakı kazanclarda forumdada guzel bır etkınlık yaparız ama ben etkınlık yapmak istediğimde yeni üye oldugum ıcın etkınlık yapamadığımı öğrendim başkandan
5 TL para kalmadı dost ne 100 biniGeri vermemene sevindim dost
Nasip olur mu @Umutks41
lann umut halim senden farksız da şöyle yazınca sen bi güldüm sesli de sana değil kadere5 TL para kalmadı dost ne 100 bini
Sen yine iyisin dost5 TL para kalmadı dost ne 100 bini