- 31,888
- 13,783
- 113
Teşekkür ederim appacıqım hızlı kazanc tez kayıp taraftarıyız biz🤣Tebrik ederim 🥰💫
Teşekkür ederim appacıqım hızlı kazanc tez kayıp taraftarıyız biz🤣Tebrik ederim 🥰💫
Yönetim bildir calıstırılıyorO yirtik dona 🍌
Ajun abindeki para ali koçta yok ekocum 👍🤪Yönetim bildir calıstırılıyor
İyi forumlar
Parasız adam qereksiz adam lütfen mesqul etmeyn
Hainsen qit bıyıklıqına yaz raadsız etme bizi bbAjun abindeki para ali koçta yok ekocum 👍🤪
Zatten raddsizsin ekocum 🤣🤣🤣🤣🤣Hainsen qit bıyıklıqına yaz raadsız etme bizi bb
Rica ederim 🙏Sağlık olsun her zaman ki gibi 😂Teşekkür ederim appacıqım hızlı kazanc tez kayıp taraftarıyız biz🤣
Parasız ajun seni dominikte suyun üstünde kosarak kacarken pataklarımZatten raddsizsin ekocum 🤣🤣🤣🤣🤣
Onada teşekkürler appacıqım biraz sorunluyuz gayıp seviokRica ederim 🙏Sağlık olsun her zaman ki gibi 😂
Seni seneye survivor a alacam ekocum antremanlqra simdiden basla yavrumParasız ajun seni dominikte suyun üstünde kosarak kacarken pataklarım
Saqol ajun apii naqihanı almayalımdaSeni seneye survivor a alacam ekocum antremanlqra simdiden basla yavrum
TebriklerHayat Sevdiqi Kullarına Oyun Oynarmıs
Gayıp bonusu ile bu Gupon Gelirse kaderimin en büyük oyunu oluduqunu anlayacaqım🙄
Simdiden seni diskalifiye ettim ekocum sapiklarin tv8 aileseinde isi yok bbSaqol ajun apii naqihanı almayalımda
nefiseyi alalım ona bayılıyorum bb
300 atta tavan yapak 😆😆😆😆Simdiden seni diskalifiye ettim ekocum sapiklarin tv8 aileseinde isi yok bb
Ben @Muroo1988 mu alacam reytinglerimiz i tavan yapacaktir kendisi karizmasiyla
Teşekkürler kardoTebrikler
Mirrom beni bırakıp qitmez hadi uzaaa buradan ekmak yok sana ajunSimdiden seni diskalifiye ettim ekocum sapiklarin tv8 aileseinde isi yok bb
Ben @Muroo1988 mu alacam reytinglerimiz i tavan yapacaktir kendisi karizmasiyla
Genelimiz öyle 😂Onada teşekkürler appacıqım biraz sorunluyuz gayıp seviok
Ekmak davası appacıqım ne edek 🤣Genelimiz öyle 😂
Bende yanındayım 😂Ekmak davası appacıqım ne edek 🤣
Bende yanındayım 😂