Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede AHMET4102 / 20K WON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
tartışırken küfür argo ile birbirinizi neden kırıyorsunuz ne gerek var Allah aşkına küfreden adam aciz adamdır burada kimse kimsenin babasının oğlu değil tartışırken bile saygılı olmanız gerekir yanlış yapan zaten buradan uzaklaştırılıyor neden böyleyiz anlamıyorum :)

gslover28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,755
1,470
113
kardeşim bak bana düşmez senı yermek küçük görmek hepimizin dertleri sıkıntıları var ama elindeki şükür sebebini bilmiyon git allahına elini aç çocuğun için iste ve sonra birşeyler yap cocuğun var eskı sevgılınde kalıyon bak cocuğun buyuyecek sana düşman olacak senden tiksinecek öleceksin ağlayacak ama onunla arana o duvarı koyduğun için sana lanet ede ede ağlayacak

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Bende ağır konuşacam sana giren çıkan ne kardeş senin paranımı kaybettim yada sana zararmı verdim benim derdim senimi gerdi madem sevmiyorsun muhatap olma yorumlarıma ben seni aşağıladımmı? Çok pis kırarım seni uza
Gel beni kırsana sen karısına sahip çıkmayan adam varsa oda orda burda ailesini ortaya koyan adam adammısın sen bizim lukatımızda yok gördükmü batıo y.. Şk tavrların

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
tartışırken küfür argo ile birbirinizi neden kırıyorsunuz ne gerek var Allah aşkına küfreden adam aciz adamdır burada kimse kimsenin babasının oğlu değil tartışırken bile saygılı olmanız gerekir yanlış yapan zaten buradan uzaklaştırılıyor neden böyleyiz anlamıyorum :)
Yerinde yapılan küfür şiir gibidir kardeşim .

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
kardeşim bak bana düşmez senı yermek küçük görmek hepimizin dertleri sıkıntıları var ama elindeki şükür sebebini bilmiyon git allahına elini aç çocuğun için iste ve sonra birşeyler yap cocuğun var eskı sevgılınde kalıyon bak cocuğun buyuyecek sana düşman olacak senden tiksinecek öleceksin ağlayacak ama onunla arana o duvarı koyduğun için sana lanet ede ede ağlayacak
Kardeşim napıyım nerde kalıyım kumarbazın yanında kim olur kardeş kumar yüzünden ne akraba ne ana baba kaldı yanımda kardeşim param olsa otelde kalırdım çaresizim napıyım başka maaşa 10 gün var

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
Valla çekiliş kuralları olmali
1 Cekilisi duzenleyen kişi gönderim yapmazsa uzaklastirilmali
2 Çekilişte ikramiye cikanlara çekilişi duzenleyenin disinda para gonderimini yapan 2. bir kullanici varsa ve o parayi ne bahaneyle gondrmiyorsa (seytana uydum sizin paralari bastim yok paparada sikinti var yok internetim gitti yok elektrikler kesildi yok acil bir isim cikti ) bu kisiler de uzaklastirilmali
Bunun gibi kurallar olması lazim içimizdeki art niyetlileri eleyelim

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Millet 10 15 saat yazmadım diye şerefsizi piç demiş? Ben öyle diyenlere neden cevap vereyim?

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Küfürsüz insan gibi soranlara zaten gereken cevabı verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...