- 1,460
- 613
- 113
Bana attıda erhanım dünki bildirim var dünde çekilişe baktım vardım yoksa o iki gün önceki çekilişmikisana atmadı mı o aksam ben Emreye attım dedi
Bana attıda erhanım dünki bildirim var dünde çekilişe baktım vardım yoksa o iki gün önceki çekilişmikisana atmadı mı o aksam ben Emreye attım dedi
keşke o anda aktif olaydın maraza çıkmış broYollamayan kim .kac kisiye yollamamis
O zaman üstad banllanmali ins gereken yapilir@Krmbcklii 5 kısıye atıcaktı papra ıstedı atıldı sonra atmadı bısı olmamıs gbı arada gırıo forumada
Eski çekiliş alamadıkları biz aldık o günBana attıda erhanım dünki bildirim var dünde çekilişe baktım vardım yoksa o iki gün önceki çekilişmiki
Çekimi neden iptal ettinizMerhabalar efendim. Sizi kıza bir züre bekleteceğim
Anladım erhanım eski çekilişle karıştıdım ozman saol kardeşimEski çekiliş alamadıkları biz aldık o gün
kardeşim bak bana düşmez senı yermek küçük görmek hepimizin dertleri sıkıntıları var ama elindeki şükür sebebini bilmiyon git allahına elini aç çocuğun için iste ve sonra birşeyler yap cocuğun var eskı sevgılınde kalıyon bak cocuğun buyuyecek sana düşman olacak senden tiksinecek öleceksin ağlayacak ama onunla arana o duvarı koyduğun için sana lanet ede ede ağlayacakVar kardeşim
Gel beni kırsana sen karısına sahip çıkmayan adam varsa oda orda burda ailesini ortaya koyan adam adammısın sen bizim lukatımızda yok gördükmü batıo y.. Şk tavrlarınBende ağır konuşacam sana giren çıkan ne kardeş senin paranımı kaybettim yada sana zararmı verdim benim derdim senimi gerdi madem sevmiyorsun muhatap olma yorumlarıma ben seni aşağıladımmı? Çok pis kırarım seni uza
Yerinde yapılan küfür şiir gibidir kardeşim .tartışırken küfür argo ile birbirinizi neden kırıyorsunuz ne gerek var Allah aşkına küfreden adam aciz adamdır burada kimse kimsenin babasının oğlu değil tartışırken bile saygılı olmanız gerekir yanlış yapan zaten buradan uzaklaştırılıyor neden böyleyiz anlamıyorum
100 çekim talebi vermissiniz . Talebinizi 31 tlolarak verebilirsiniz. Sitemizde 7 gün 24 saat 31 çekebilirsinizÇekimi neden iptal ettiniz
Kardeşim napıyım nerde kalıyım kumarbazın yanında kim olur kardeş kumar yüzünden ne akraba ne ana baba kaldı yanımda kardeşim param olsa otelde kalırdım çaresizim napıyım başka maaşa 10 gün varkardeşim bak bana düşmez senı yermek küçük görmek hepimizin dertleri sıkıntıları var ama elindeki şükür sebebini bilmiyon git allahına elini aç çocuğun için iste ve sonra birşeyler yap cocuğun var eskı sevgılınde kalıyon bak cocuğun buyuyecek sana düşman olacak senden tiksinecek öleceksin ağlayacak ama onunla arana o duvarı koyduğun için sana lanet ede ede ağlayacak
Attım onasana atmadı mı o aksam ben Emreye attım dedi
Ne oldu papara patladı mı2 kişiye atamadım birde rol grubuna 50 atamadım
ben küfürü sevdiğim adama da ederim ama yeri burası değil burda kimse kimseyi tanımıyor gereksiz tartışmaya yol açıyo her zamanYerinde yapılan küfür şiir gibidir kardeşim .
Giremiyorum bu seferde paparasoma sabahında girdim sonra girmedi yineNe oldu papara patladı mı