Ahmet 50yi yolda bulsa yanına bi 100 koyar bulanın işine yarasın diye artık Önemli olan istikrar umarım devam ederBeni biliyon olsa vermez miyim kanki
Ahmet 50yi yolda bulsa yanına bi 100 koyar bulanın işine yarasın diye artık Önemli olan istikrar umarım devam ederBeni biliyon olsa vermez miyim kanki
Kral çekiliş mi yapcan yineyolldm
Taktik iyimis kanka link atKral çekiliş mi yapcan yine
Eğer yapacaksan jetonu yazıp kaçayım ben.
Müdürden izin cıktı 7 ye kadar uyuycam.24 saattir ayaktayım.
17558725 bol şans.
MLSFüstat yanlıs anlama para istemek degil amacım özelden yazamadıgım icin buradan yazıyorum. geçenki konunda 50 lira göndermiştin bana jeton olarak. fakat jeton benim adıma degil arkadaşın adınaydı hesabı onaylayamıyorum, eskiden onaysız hesaptan da bets10a falan para atılıyordu artık onu kaldırmıslar. jetonla görüştüm paranın sana geri iade edilmesini istedigimi ilettim yarın gün içinde baglanıp tekrar sormamı istediler durumu. olur da iade yapılırsa bana 50i paparadan atma şansın var mıdır acaba? sana iade yapılmazsa 50 lira yanıp gitcek zaten. bilmiyordum valla bu kuralın degiştigini @AHMET4102
tamamdır ben yine de iade ettirebilirsem ettircem sana geri gitsin para. hesapta kaldı onaylı degil diye kullanamıyorum. transfer falan da yapılmıyor başka birine
Kanka beni bilen bilir yıllardır nöbetlerdeyim.Taktik iyimis kanka link at
Şaka yapiyoz be kizmaKanka beni bilen bilir yıllardır nöbetlerdeyim.
Taktiği yok bunun
Selam tanışalım. Milan dilenciler anca burda para dilenin siktir gidin uyuyun amk salaklari onu yap bunu yao cekilis yap olm insanda biraz utanma olur nebicim erkeksiniz admin banlama yorjmuda silme varsa bu lafimin ustune erkek ahanda yazsin yoruma az da onun yerine ben utaniyim savunsu. kendini
tanisalim tabi dilenci deilsen ?Selam tanışalım. Mi
sakin ol champlan dilenciler anca burda para dilenin siktir gidin uyuyun amk salaklari onu yap bunu yao cekilis yap olm insanda biraz utanma olur nebicim erkeksiniz admin banlama yorjmuda silme varsa bu lafimin ustune erkek ahanda yazsin yoruma az da onun yerine ben utaniyim savunsu. kendini
ya reis tamam para yok eyw bendede yok ama bukadar dusmedim ya adamlar valla yalvaricak resmennpara cer diye hadi aldin 10 15 20 tl napcan yine kaybetcen bunun sonu yoksakin ol champ
reis hakaret tek tek herkeze deil isimde yok bunu yapanlara isim vermemisim foruma girerim frbet varmi yok yoksa cikarim bukadar ama dilenmek biri cekilsi yapsin diye pusuda beklemek deilqazqaz1834 arkadasim isine gelmiuorsa girip bakma msj lara hem senin burda kimseye hakaret etme kufur etme hakkın yok isine gelmiuorsabakma girme karfesim siteye
haklısın aga para dilenme mevzusu hoş degil ama milletin de ne sıkıntıları vardır bilemeyiz. günü gelir sen de ben de 1 kurusa muhtac olacak hale düşerbiliriz büyük konusmamak lazımya reis tamam para yok eyw bendede yok ama bukadar dusmedim ya adamlar valla yalvaricak resmennpara cer diye hadi aldin 10 15 20 tl napcan yine kaybetcen bunun sonu yok