- 5,011
- 2,958
- 113
son 4 ayak sürprize gitmezse boş 50 100 tl verırBol sans ahmet.burda tevzi pek bisey cikmiyor yabancilarda ama dun 1 kisi bil is 600k civari para almis
son 4 ayak sürprize gitmezse boş 50 100 tl verırBol sans ahmet.burda tevzi pek bisey cikmiyor yabancilarda ama dun 1 kisi bil is 600k civari para almis
dün gulfstream vermıs 520 bınBol sans ahmet.burda tevzi pek bisey cikmiyor yabancilarda ama dun 1 kisi bil is 600k civari para almis
2. Ayak 4 dk sonra
izliyorum 1-2-3-7-9 lazım ekurıler 1.05 suan ganyan yıkılmaz umarım2. Ayak 4 dk sonra
Bnde izliyorumda youtube kanalinda yayin hep donuyor.tjk tvde arka planda yayin veriyorizliyorum 1-2-3-7-9 lazım ekurıler 1.05 suan ganyan yıkılmaz umarım
Ahmet 3. 4. 5. Ayak 7ye kdrmi oynadin yoksa atlar cikmamismi sanki daha at var altinda cikmamis.1 at kac kurus oldu zam geldimi
tüm ayaklar kapalı bundan sonraAhmet 3. 4. 5. Ayak 7ye kdrmi oynadin yoksa atlar cikmamismi sanki daha at var altinda cikmamis.1 at kac kurus oldu zam geldimi
eşek lazım oynanmayan at lazımŞimdi ne gelmesi lazım
eşek lazım oynanmayan at lazım
[/QUOTES senin kuponda gelmesini istediğin hangisi
Heh simdi oldu.hadi bol sans tekrartüm ayaklar kapalı bundan sonra
1 favoei cikiyor ne is anlamadim ilk 2 sirali ikili 1.9 9.1hangısı gelırse gelsın kupon tuttu verecegı ıkramıye ganyanı yuksek atlar gelırse artar ganyanlarda kosu baslayana kadar sureklı degısıyor 1-7-6 bunlar esegı buranın