- 6,808
- 3,116
- 113
@AHMET4102 Reis kazancın daim olsun inşallah bunada şükür kar yok ama zararda yok kuponda..bol şanslar.
Farketmiyor kardesim biz gecen daha dedik bisey degismedi yine boyle bi cekiliste o yuzden bosa kendino yormaniza bile değmezBunu yönetime iletelim bence
Şimdi üşenmedim baktım kardo 20 kişiden 12 si 200 mesaj altı.o 200 mesajda böyle çekilişlere yazmışlardır Allah bilirFarketmiyor kardesim biz gecen daha dedik bisey degismedi yine boyle bi cekiliste o yuzden bosa kendino yormaniza bile değmez
Kardesim o adamlarin 2 3 4 tane birde fake hesaplari var buna eminolabilirsin. O yuzden fazla takma kafana alış gitsin ben alıştim bu genelde hep böyle yani arkadasin dedigi gibi cefayi sen cekersin sefayi onlar sürerŞimdi üşenmedim baktım kardo 20 kişiden 12 si 200 mesaj altı.o 200 mesajda böyle çekilişlere yazmışlardır Allah bilir
Oynadığın atlar arsindan en yüksek yabanlı atlarin gekmesini bekleyecen atıyorum 1000 liralık kupona 200 de alabilirsin yüksek ganyanlar gelirse 9 10 bi de alabilrsin ne kadar çok at yazarsan o kadar kupon tutarı artaraltılı ganyanda kazanılacak tutarı nereden öğreniyorsunuz? ben pek bilmiyorum her yarışta kaç at yazıyorsan o kadar çarpıyorsun sonunda 4 6 kuruş hipodroma göre değişen bir çarpım var ve misli var ama kazanılacak tutar yarışları kazanan atlara göre mi değişiyor? bilen biri aydınlatabilir mi?
Adam adammmmmm@Shellac kırmızı boyasak olur mu
Bugünde olcakmi at yarışı takibi sarıyor@Shellac kırmızı boyasak olur mu
Sende adamimi trolluyon reis bevarya takıp etmedıgın bellı @Shellac kupon kazandı zarf attım kırmızı dıye hemen kırmızı yaptın yeşil olacaktı
Gelir şimdi gardaşım sen öyle deyince kayıp yazdıyesıl boya bıttı mı @Shellac kazandı bu
kaç kazandın Ahmet kardeş7 numaranın kosu performansı son 3 kosu 3 te 3
9 3 3 - 1 1 1
yamuk yapmaz umarım
yesıl boya bıttı mı @Shellac kazandı bu
Tebrikler kazancın daim olsun dostumyesıl boya bıttı mı @Shellac kazandı bu