Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı AHMET4102 / GULFSTREAM ALTILI

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Izliyoz her yarisi senin icin sansin daim olsun ustad :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Çok heyecanlı valla bi kere 6lı tutturdum doğum günümde 15 yasında falandım 12 tl vermişti :) o zaman marlboro 4 lira falandı ama paranın para oldugu zaman :)

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Tahminim son iki ayak iki plase at yani 3-4-5 agf li atlar kazanir kuponda 1bin-3 bin arasi ikramiye verir ama gonul isterki 5-6bin yapacak suprzler olsun kismet ins

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Son 2 ayak favoriler gelse bile 4 5 bin verir gibi duruyor. Yerli yarış olsaydı 10 15 bini bulurdu rahat. Sürpriz gelirse zaten paraya bak sen ozaman

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Son 2 ayak favoriler gelse bile 4 5 bin verir gibi duruyor. Yerli yarış olsaydı 10 15 bini bulurdu rahat. Sürpriz gelirse zaten paraya bak sen ozaman
Vermez kanka..altiliganyan ikramiye hesaplama ile.ilgili tabiki yillarca tecrube etmek disinda soyle biseye bakmak lazim cifteler..herzaman dogru olmaz ama ciftelerin kazanclari onemli bugunku ciftler ki yurtdisi olmasina ragmen dusuk ..agfler gelirse ikramiye 1bini gecmez.maalesef

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Vermez kanka..altiliganyan ikramiye hesaplama ile.ilgili tabiki yillarca tecrube etmek disinda soyle biseye bakmak lazim cifteler..herzaman dogru olmaz ama ciftelerin kazanclari onemli bugunku ciftler ki yurtdisi olmasina ragmen dusuk ..agfler gelirse ikramiye 1bini gecmez.maalesef
Bakmamıştım onlara. İkramiye düşük kalmış ozaman bugün.

mrpunk35

GODOMAN ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,938
1,230
113
Supriz isteyelim ya birsuru at var favoriler kosmasin bu sefer se

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye