- 818
- 153
- 43
Vermez kanka..altiliganyan ikramiye hesaplama ile.ilgili tabiki yillarca tecrube etmek disinda soyle biseye bakmak lazim cifteler..herzaman dogru olmaz ama ciftelerin kazanclari onemli bugunku ciftler ki yurtdisi olmasina ragmen dusuk ..agfler gelirse ikramiye 1bini gecmez.maalesefSon 2 ayak favoriler gelse bile 4 5 bin verir gibi duruyor. Yerli yarış olsaydı 10 15 bini bulurdu rahat. Sürpriz gelirse zaten paraya bak sen ozaman
vermez knka o kadar ilk altılı 3 verdi ordan hesaplaSon 2 ayak favoriler gelse bile 4 5 bin verir gibi duruyor. Yerli yarış olsaydı 10 15 bini bulurdu rahat. Sürpriz gelirse zaten paraya bak sen ozaman
Bakmamıştım onlara. İkramiye düşük kalmış ozaman bugün.Vermez kanka..altiliganyan ikramiye hesaplama ile.ilgili tabiki yillarca tecrube etmek disinda soyle biseye bakmak lazim cifteler..herzaman dogru olmaz ama ciftelerin kazanclari onemli bugunku ciftler ki yurtdisi olmasina ragmen dusuk ..agfler gelirse ikramiye 1bini gecmez.maalesef
son 2 ayak önemli bence 10-15 k arası verebilir iyi gelirse bu ayaklarBakmamıştım onlara. İkramiye düşük kalmış ozaman bugün.
Totem simdi onemli iste cok at cok at var iki ayaktada bu cok rastlanilan bi durum degil o yuzden supriz bekleyelim supriz olsun ve 2-3 kati kazansin insBakmamıştım onlara. İkramiye düşük kalmış ozaman bugün.
Aynen ustaEssekler gelsin