- 5,840
- 2,054
- 113
Arkadasim yalniz altiliyi iyi oynuyorsun bunu soyleyim
Dur kanka olumsuza bağlama hemen yaKurtenkoya para vermislerdir bu maci kaybet diye.
Deplasmana 180 attim 3orandanDur kanka olumsuza bağlama hemen ya
bu galıbıyet kadar anlamlı olamaz hıcbırıSon 5 maç aralarında ki 2-2 olursa stres yapmayın 3-2 bitmiş genelde
Ekli dosyayı görüntüle 77417
Bravo Recobu galıbıyet kadar anlamlı olamaz hıcbırı
Ters totemi tam uygulamışsın dostDeplasmana 180 attim 3orandan
Ahmetin stili bu bence 25 te verse bozmaz yüksek oynuyor adam zatenBen de yeneceğini düşünüyorum ama 1.05 oran bile olsa şu durumda bozduru açıksa bozardım valla
Ben boyle kuponlarda şikeye inanirim site sirf ahmetin bu kupon icin gider o oyuncuya para yedirir. Masatenisinde cok şike var zatenTers totemi tam uygulamışsın dost
Önceden Ahmet kadar olmasa ben de baya yüklü giriyordum o zamanlar acımıyordum mümkün değil bozmazdım ama parasızlığı görünce aynen senin dediğin gibi eldeki kuş daldakinden daha cazip geliyo bozuyorumAhmetin stili bu bence 25 te verse bozmaz yüksek oynuyor adam zaten
Sana bana göre 3 5 kyı gördükmü çekiyoruz stil meselesi o yüzden bozdurmak cazip geliyor bize
10 k deplasmanabasayım her turlu 30 k cepte olur o zmanBen boyle kuponlarda şikeye inanirim site sirf ahmetin bu kupon icin gider o oyuncuya para yedirir. Masatenisinde cok şike var zaten
Masa tenisinde mantık dışı sonuçlar görüyorum bende, bundan önceki kaybettiği kuponundaki maçı orneğin, 2.0 öndeyken son sette 9.3 mü öndeymiş ordan dönüp vermiş macı mesela yani ne biliyim dost allah düşürmesin çok stres yapılacak sonuçlar bunlar. Benim totemim seninin kupondan yana olucak, gariban kuponu kazanmasi daha çok mutlu eder beniBen boyle kuponlarda şikeye inanirim site sirf ahmetin bu kupon icin gider o oyuncuya para yedirir. Masatenisinde cok şike var zaten
Muammerin bu dediğine katılıyorum belki bana öyle gelmiştir ama bir defasında 15 k vercek bi kupona canlıdan girmiştim normal tenis maçıydı ama çok dandik oyuncuların maçıydı 2-0 öndeyken 3-2 yenilmişti komik set skorlarıyla ama bu kupon tutar bence şu ara herkes masa tenisine yükleniyor çünküBen boyle kuponlarda şikeye inanirim site sirf ahmetin bu kupon icin gider o oyuncuya para yedirir. Masatenisinde cok şike var zaten