- 6,807
- 4,938
- 113
Ben hiç Bir rolumde başarılı olduysa para dagitmdn gitmedimSen roll yaptırıp paraları vermeden giden kişi miydin hocam, para dolu çantayla fotoğraf atan? Yanlış hatırlıyorsam kb o musun
Ben hiç Bir rolumde başarılı olduysa para dagitmdn gitmedimSen roll yaptırıp paraları vermeden giden kişi miydin hocam, para dolu çantayla fotoğraf atan? Yanlış hatırlıyorsam kb o musun
Sen başka birisin o zaman kral sadece sordum benBen hiç Bir rolumde başarılı olduysa para dagitmdn gitmedim
Eyvallah ortakBolsans Sezooo
Bol şanslar 🙏Brighton
Salzburg
Arsenal maçları +6 gol bekliyorum
Garanti olsun yatmasin diyenler 2,5+ gözü kapalı oynayabilir
Teşekkürler dostumBol şanslar 🙏
Ooo reis yeni nick havaliymis şerefin var hallederiz bir kaç günede bu bahsedilen para alıp kaçma olayı en son bir roll açmıştım herkes basarsz olunca bnde kalanı slotta kaybettim o roll muBolsans Sezooo Hep Dumendesın Bi roll yaptırıcaktın Parayı yedin Bizede Yaptırmadın 200 alacagım var Senden Atesle Hemen
Yok yaaa Ben rollcu sectigin konuyu dıyorum Diger konular benı baglamaz iyilik yaptıgım ıyılık gordugum adamada SallamamOoo reis yeni nick havaliymis şerefin var hallederiz bir kaç günede bu bahsedilen para alıp kaçma olayı en son bir roll açmıştım herkes basarsz olunca bnde kalanı slotta kaybettim o roll mu
Eyvallah reis sahalara dönmeye çalışıyorum yakındır hallederiz.keske herkes senin gibi delikanlı olsa dimi @BeşiktaşYok yaaa Ben rollcu sectigin konuyu dıyorum Diger konular benı baglamaz iyilik yaptıgım ıyılık gordugum adamada Sallamam
Aynen kanki kendi ceplerinden para koyuyorlar ya lafım iskorpite degilRoll acinca dagitmazsan borclu mu olunuyo?
Reis meraktan soruyorum. Senin yaş kac?Eyvallah reis sahalara dönmeye çalışıyorum yakındır hallederiz.keske herkes senin gibi delikanlı olsa dimi @Beşiktaş
35Reis meraktan soruyorum. Senin yaş kac?
35 yasinda adamsin boyle laf koymaya benim yüzüm tutmaz siz nasil böyle muhabbetlere giriyonuz anlamadim. Ben 30 yasında kahvede makarasina bile boyle muhabbetlere girmem. Bol muhabbetler
Belliki eskilerdensin ferhat gibilere para dağıtma boşuna gün gelir arkandan atıp tutarReis meraktan soruyorum. Senin yaş kac?
Kardeşim neden laf atmayım payfix geçmişim Ferhat gibilerin adıyla dolu hep yolladığım şimdide bunun gibiler atıp tutarsa cevap yazman mi sen dur ben sana SS atım burdanda gör o zaman atıp tutuyor muyum yoksa gercekmi hepsi35 yasinda adamsin boyle laf koymaya benim yüzüm tutmaz siz nasil böyle muhabbetlere giriyonuz anlamadim. Ben 30 yasında kahvede makarasina bile boyle muhabbetlere girmem. Bol muhabbetler
Reis gülüncek bisey yok. Ben tek sana değil. Burda 30 40 50 yasinda insanlarin burdan laf sokmasina vs benzeri seyler yapmasina karsiyim. Banada ne yazsam kahkaha isareti adam bi göt var ama kalkip burdan laf sokmaya gerek yok. Herkes isine baksa daha mantikliKardeşim neden laf atmayım payfix geçmişim Ferhat gibilerin adıyla dolu hep yolladığım şimdide bunun gibiler atıp tutarsa cevap yazman mi sen dur ben sana SS atım burdanda gör o zaman atıp tutuyor muyum yoksa gercekmi hepsi
Yazdıklarımı okuyormusun acaba merak ediyorum ben nasıl laf koymaya gerek yok biri seni karalayacak eee sen susacan yanlış anlamada HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR bunu böyle bilesinReis gülüncek bisey yok. Ben tek sana değil. Burda 30 40 50 yasinda insanlarin burdan laf sokmasina vs benzeri seyler yapmasina karsiyim. Banada ne yazsam kahkaha isareti adam bi göt var ama kalkip burdan laf sokmaya gerek yok. Herkes isine baksa daha mantikli