kavga çıktı herhalde ne olduysa tek atış verdi
yok kral kupon bozmam ben isterse yatsın o hataya 2 kere düştüm birinde 20 kya bozdum 70 klık kuponu birinde 35 klık kuponu bozdum 10 kya pişman ettiler hepSenin kupon adami kanser eder 1 sayiyla buda 😂son maça kaldi kupon bozdurma aklinda olsun duruma gore
Ya çok sıkıntı başlar olmayacak gibi olursa bozarsın aldigini toplu başka maça basariz gene alican seviyeye gelir o yuzden dedim başlasın 2 -3 dk bakmak lazim miami 3 lük cok deniyo girerse telef eder zaten baslasin bakalim biyok kral kupon bozmam ben isterse yatsın o hataya 2 kere düştüm birinde 20 kya bozdum 70 klık kuponu birinde 35 klık kuponu bozdum 10 kya pişman ettiler hep
Evinde ii miami depte kötü oynuyo evinde çok üçlük deniyo girdimi uclukler çok atiyo utah zaten acik oynuyo olmasi lazim normaldebu miami geçen gün indi,ana tarafından dümdüz edilmişti hırslı bi şekilde 30 üstü atarlar
bu rozier denen sığır çok ukala bi herif o bozuyor takımı butler zaten umursamıyor 3 lükler çok önemlli ya inş bakalımEvinde ii miami depte kötü oynuyo evinde çok üçlük deniyo girdimi uclukler çok atiyo utah zaten acik oynuyo olmasi lazim normalde
Bunlar savunma takimlarina karşı kötü acik takim bulunca atiyolar utah tam dislerine göre en kötü 32 falan atarlar 3 lukler girersebu rozier denen sığır çok ukala bi herif o bozuyor takımı butler zaten umursamıyor 3 lükler çok önemlli ya inş bakalım