umarım dostum bu kez olsunda seni görcem mutlakaBol şans umarim bu kez olur
Eyvalla saolasin kuponu bi getirelim şansızlık kırılsın bugün favorim toronto mil maçı 240 ları görürumarım dostum bu kez olsunda seni görcem mutlaka
bak öyle dedin tekli 5k atasım gelmedi değilEyvalla saolasin kuponu bi getirelim şansızlık kırılsın bugün favorim toronto mil maçı 240 ları görür
bol şans dost yine sabahlıyoruzyine ufak bi deneme yapalım gelirse bi kaç arkadaşa ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 696924Ekli dosyayı görüntüle 696926
Valla kral sana gecen dedim newyok 250.görür dedim 267 falan cıktı işte sende para yoktu bugün varsa at kesin o maç en azindan zarar yazmaz digerleri gelmezsebak öyle dedin tekli 5k atasım gelmedi değil
aklıma fena giriyosun şu an tekli 5 k bişey değil.normalde 10da atarımda şu an kasa 10 k falan zaten risk almiyim ben fazla ilerki dönemlerde yüksek kasa varken senle anlaşmalı sallarım bi maça 15-20 tekli izlerizValla kral sana gecen dedim newyok 250.görür dedim 267 falan cıktı işte sende para yoktu bugün varsa at kesin o maç en azindan zarar yazmaz digerleri gelmezse
Bol şansyine ufak bi deneme yapalım gelirse bi kaç arkadaşa ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 696924Ekli dosyayı görüntüle 696926
Kasa varsa 10 k 5 salla kral gelir bu maç mill 2 mactir yeniliyo acisini cikarticak toronto 12 mactir yeniliyo zaten alla emanet ne gelirse yiyo bugün güzel sayı cikaraklıma fena giriyosun şu an tekli 5 k bişey değil.normalde 10da atarımda şu an kasa 10 k falan zaten risk almiyim ben fazla ilerki dönemlerde yüksek kasa varken senle anlaşmalı sallarım bi maça 15-20 tekli izleriz
Gene sen bilirsin ben zorlamış olmayim dedigin gibi ilerdede denerizKasa varsa 10 k 5 salla kral gelir bu maç mill 2 mactir yeniliyo acisini cikarticak toronto 12 mactir yeniliyo zaten alla emanet ne gelirse yiyo bugün güzel sayı cikar
Bol şanslar dostum
seni dinledim bakalım 😅Gene sen bilirsin ben zorlamış olmayim dedigin gibi ilerdede deneriz
Cok ii kardesim kahvemizi yapalim takibe baslayalim😂seni dinledim bakalım 😅
Bol şans katıldımyine ufak bi deneme yapalım gelirse bi kaç arkadaşa ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 696924Ekli dosyayı görüntüle 696926
Bol sans.brook maçında taraf üst oynaşan daha iyi olurmuş bnce o takım tam çop Indiana ayarsız ama genelde iyi sayı atıyor.embiidde yok sanırım bugün oda phili maçına fazla etki edebilir.sansin bol olsunyine ufak bi deneme yapalım gelirse bi kaç arkadaşa ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 696924Ekli dosyayı görüntüle 696926
Ilk kupon clippers kalir gibi diger maclar ii gelir gibi ama harden maçı batiriyo 24 sn nin 23 ü kullaniyo bisey yaptigida yok bugün oynamazsa olur oynarsa gene kabiz edicek gibiBol sans.brook maçında taraf üst oynaşan daha iyi olurmuş bnce o takım tam çop Indiana ayarsız ama genelde iyi sayı atıyor.embiidde yok sanırım bugün oda phili maçına fazla etki edebilir.sansin bol olsun