Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ahmetss01 NBA

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
1.11

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
576
220
43
Valla kral sana gecen dedim newyok 250.görür dedim 267 falan cıktı işte sende para yoktu bugün varsa at kesin o maç en azindan zarar yazmaz digerleri gelmezse
aklıma fena giriyosun şu an tekli 5 k bişey değil.normalde 10da atarımda şu an kasa 10 k falan zaten risk almiyim ben fazla ilerki dönemlerde yüksek kasa varken senle anlaşmalı sallarım bi maça 15-20 tekli izleriz

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
825
113
aklıma fena giriyosun şu an tekli 5 k bişey değil.normalde 10da atarımda şu an kasa 10 k falan zaten risk almiyim ben fazla ilerki dönemlerde yüksek kasa varken senle anlaşmalı sallarım bi maça 15-20 tekli izleriz
Kasa varsa 10 k 5 salla kral gelir bu maç mill 2 mactir yeniliyo acisini cikarticak toronto 12 mactir yeniliyo zaten alla emanet ne gelirse yiyo bugün güzel sayı cikar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
825
113
Kasa varsa 10 k 5 salla kral gelir bu maç mill 2 mactir yeniliyo acisini cikarticak toronto 12 mactir yeniliyo zaten alla emanet ne gelirse yiyo bugün güzel sayı cikar
Gene sen bilirsin ben zorlamış olmayim dedigin gibi ilerdede deneriz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,307
50,731
113

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
825
113
Bol sans.brook maçında taraf üst oynaşan daha iyi olurmuş bnce o takım tam çop Indiana ayarsız ama genelde iyi sayı atıyor.embiidde yok sanırım bugün oda phili maçına fazla etki edebilir.sansin bol olsun
Ilk kupon clippers kalir gibi diger maclar ii gelir gibi ama harden maçı batiriyo 24 sn nin 23 ü kullaniyo bisey yaptigida yok bugün oynamazsa olur oynarsa gene kabiz edicek gibi