- 1,638
- 839
- 113
Yok oda patladi kötü takimlarDet geldimi?
Yok oda patladi kötü takimlarDet geldimi?
Durant yine iyi sen bookera bak 😁Suns 16 sayi atti bu nedir durant yok sahada 3 sayi atti paşanın keyfi yok 200 anca görür bu maç
Valla günün maçı toronto zevkli maç olucak diger maclara baktim biraz rezilDurant yine iyi sen bookera bak 😁
O zaten nba oyuncusu falan değil seneye cin de oynarDurant yine iyi sen bookera bak 😁
O işler öyle olmuyor bnce baremi çok yüksek Toronto sıkıntılı takım.ben asla gidipde birine o maça 5k 10k bas demem torontofa bitek barret var güvenilir oyuncu diğerlerinin 1 günü dierini tutmuyor.hayatim boyunca NBA'de 71 sayı atan takım görmedim ama bikac gün önce Toronto 71 sayı attı sadece hayatta bulasmam o takimaValla günün maçı toronto zevkli maç olucak diger maclara baktim biraz rezil
Bu maca yuksek degil kardesim o barem acik oynuyo bunlar atmaya başladımı kopar maçO işler öyle olmuyor bnce baremi çok yüksek Toronto sıkıntılı takım.ben asla gidipde birine o maça 5k 10k bas demem torontofa bitek barret var güvenilir oyuncu diğerlerinin 1 günü dierini tutmuyor.hayatim boyunca NBA'de 71 sayı atan takım görmedim ama bikac gün önce Toronto 71 sayı attı sadece hayatta bulasmam o takima
Aynen cok kötü takimlar bu ne tüm maclar alt yaptilar nba degilde normal lig sanki ilk çeyrekler tüm maclar 50 yi görmedi ilginçbu gelsin bari
bunun da ilk çeyrek 50yi görmemişAynen cok kötü takimlar bu ne tüm maclar alt yaptilar nba degilde normal lig sanki ilk çeyrekler tüm maclar 50 yi görmedi ilginç
Onu diyorum hiç biri ilk çeyrek 50 yi görmedibunun da ilk çeyrek 50yi görmemiş
Bu kadar kötü olmaz ilginç hepsi çok kötü oynuyoilk baslayan 5 maca i.ceyrek alt desek zengin olmuştuk ap 😂😂😂
sağol dostum afiyet olsunDost bol şanslar, takip edemiyorum hafif demlenme gecesi… umarım bu mesajı okuyan herkes dertsiz kalır, herkes bol paralı olur bol bol ihtiyacı olana ulaşır hayırlı geceler