Bol şanslar reis kazanç olsunValla gardaş basketten anlamam ikinci defadir oynuyom rullete biraz guzel gecti kazandigimizi senin baston kuponun dan bastona oynadık gelirse gece gece bi dua ederiz sana babacan
Ekli dosyayı görüntüle 704184
Bol şanslar reis kazanç olsunValla gardaş basketten anlamam ikinci defadir oynuyom rullete biraz guzel gecti kazandigimizi senin baston kuponun dan bastona oynadık gelirse gece gece bi dua ederiz sana babacan
bostona ilk çeyrek her zaman girilir %90 üst biter ama ben garanti diye ilk yarı oynarım çeyrekte gelme ihtimali yüksek umarım gelir bol kazançlarValla gardaş basketten anlamam ikinci defadir oynuyom rullete biraz guzel gecti kazandigimizi senin baston kuponun dan bastona oynadık gelirse gece gece bi dua ederiz sana babacan
İnş babacan anlamama rağmen biraz fazla Bastık baston üzmez umarımbostona ilk çeyrek her zaman girilir %90 üst biter ama ben garanti diye ilk yarı oynarım çeyrekte gelme ihtimali yüksek umarım gelir bol kazançlar
İlk kupon yattı reis geçmiş olsun:/gelirse bir kaç dosta ulaşırım bir kupon sürpriz yaptım ikiside 60 ama umutluyum
sağlık olsunİlk kupon yattı reis geçmiş olsun:/
Diğerleri gelir inş :/sağlık olsun
3 cü kupon gelecek inş reisgelirse bir kaç dosta ulaşırım bir kupon sürpriz yaptım ikiside 60 ama umutluyum
Babacan kazansa bille o kadar sayı cikarmi sence ilk çeyrekten17-18 Boston çeviriyor çeyreği kazan be Boston be hadi yaparsın
Çıkar reis sabırlı ol son dk lar coşar bunlarBabacan kazansa bille o kadar sayı cikarmi sence ilk çeyrekten
reis boston dengesiz takım 3dk da 20-0 seri bile yapabiliyor yeterki gününde olsumBabacan kazansa bille o kadar sayı cikarmi sence ilk çeyrekten