- 8,799
- 8,368
- 113
bu mac da gol olmazhep beraber ızlıyoruz 5 oran ne kadar basit geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 258927
bu mac da gol olmazhep beraber ızlıyoruz 5 oran ne kadar basit geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 258927
gelir bu
Dost kelimelerini okumaktan ne demek istedigini anlamadım dostdost senin sorunun tek 4 oranla da yetinmiyorsun 3 maç biri 4 biri 5 biri 4,5 basıyosun tekten gidiyor sonra tek maça bassan zenginsin dost kimse içinde bu kadar uzun cümle kurmam dost değerini bil
hafta sonu 3 tane ılk yarı kg kuponu yaptım 3ude tek gole yattı sans yok bende dost 2 mac arasında gıdıp gelıyom olmayanı secıyom bzm gblerı hayat skr dost hıc acımazdost senin sorunun tek 4 oranla da yetinmiyorsun 3 maç biri 4 biri 5 biri 4,5 basıyosun tekten gidiyor sonra tek maça bassan zenginsin dost kimse içinde bu kadar uzun cümle kurmam dost değerini bil
bende dostDost kelimelerini okumaktan ne demek istedigini anlamadım dost
harbi haklısın dosthafta sonu 3 tane ılk yarı kg kuponu yaptım 3ude tek gole yattı sans yok bende dost 2 mac arasında gıdıp gelıyom olmayanı secıyom bzm gblerı hayat skr dost hıc acımaz
bizim işimiz ilk yarı kg dostbu mac da gol olmaz
sigara içmiyorum ama canım çekti laBen bi sigara tüttürim geliyom
Dostum kullanıcı adını gizle forumda tonla hesap sıfırlama falan oluyor
onu yapan bızız dost ahmoyla 2mız o yuzden sıkıntı yokDostum kullanıcı adını gizle forumda tonla hesap sıfırlama falan oluyor
Bu şifreyi kirabilenalsın dost bakiyeyi hakkidirDostum kullanıcı adını gizle forumda tonla hesap sıfırlama falan oluyor
bu hıkayenın sonu kayıp yıneOliverense 2 per 37 alt diyecektim gelseydi
Geldi oOliverense 2 per 37 alt diyecektim gelseydi
Geldi valla betconunazizliğine uğradık hala.yok bakiyeGeldi o
Nasipten ote yol yok bro canimiz saolsun 2k oldun oda iyidirGeldi valla betconunazizliğine uğradık hala.yok bakiye