Evet 2 olana kadar hem bonus hem yatırımı slotta kullanmak zorundaymışsın, yatırımı farklı alanda kullandırsaydı yatırırdım ama slottaki riske güvenemem.Yatırım sadece slotta mi gecerli
Evet 2 olana kadar hem bonus hem yatırımı slotta kullanmak zorundaymışsın, yatırımı farklı alanda kullandırsaydı yatırırdım ama slottaki riske güvenemem.Yatırım sadece slotta mi gecerli
Peki 1k yaptım 500 de yatırdım diyelimEvet 2 olana kadar hem bonus hem yatırımı slotta kullanmak zorundaymışsın, yatırımı farklı alanda kullandırsaydı yatırırdım ama slottaki riske güvenemem.
yatırdığın 500 ü kaybetmen önemli değil dedi toplam para 1500 olark düşün 1500ü 2000 yapacakmışızPeki 1k yaptım 500 de yatırdım diyelim
1500 olarak slotta devam değil mi yada
Yatırılan 500 ile tek oynuya biliyoruz
Kanka bakiye birleşiyor zaten muhtemelen 1500 olcak işte onu 2 yapabilirsen 2 bin çekim iletiyorsun.Peki 1k yaptım 500 de yatırdım diyelim
1500 olarak slotta devam değil mi yada
Yatırılan 500 ile tek oynuya biliyoruz
Burak bana dm atsanayatırdığın 500 ü kaybetmen önemli değil dedi toplam para 1500 olark düşün 1500ü 2000 yapacakmışız
Nasıl önemli değil ya kurallarda da yazıyor zatwn ben de sordum 1000 bonustan yaptın 500 de yatırdın kaybetmemen lazım, 2 bşn yapabilirsen çekim talebi verebiliyorsun kaybedersen nasıl 2 bin talep vermeyi düşünüyorsun minimum 2 çekebiliyorsun.yatırdığın 500 ü kaybetmen önemli değil dedi toplam para 1500 olark düşün 1500ü 2000 yapacakmışız
Yatirma bekle bana dm atsana bakiyeyide duzenlemeçok ikilemdeyim son 600 tl para var başka yere atıp kaybetmekmi yoksa burda kaybetmekmi karar veremedim
Kral 500 yatırdığın zaman oynadığında 500 tllik ana para çevrimi yapmış oluyorsun 500ü kaybettin diyelim 1000 duruyor zaten o kalanı 2000 yapınca çekebiliyormuşsn canlı öyle dediNasıl önemli değil ya kurallarda da yazıyor zatwn ben de sordum 1000 bonustan yaptın 500 de yatırdın kaybetmemen lazım, 2 bşn yapabilirsen çekim talebi verebiliyorsun kaybedersen nasıl 2 bin talep vermeyi düşünüyorsun minimum 2 çekebiliyorsun.
Burak kaybedersen para gider kardeşim şartları düzgün öğren paran heba olmasın. 2 bin yapman gerekiyor yatırdıktan sonra bonusla beraberçok ikilemdeyim son 600 tl para var başka yere atıp kaybetmekmi yoksa burda kaybetmekmi karar veremedim
Burak kaybedersen para gider kardeşim şartları düzgün öğren paran heba olmasın. 2 bin yapman gerekiyor yatırdıktan sonra bonusla beraber
Çok kafanızı karıştıyırsunuz, 500 ü kaybetmeyeceksin diye düşün 500 ü kaybetsen 1000 i 2000 yapacaksın demiş zaten aynı hesap işte senin o 500 ü kaybetmemen gerekiyor 500 ü atınca 1500ün oluyor onun üzerine 500 daha çıkman gerekiyor yani aslında 500 ü kaybetmemen gerekiyor işte.Kral 500 yatırdığın zaman oynadığında 500 tllik ana para çevrimi yapmış oluyorsun 500ü kaybettin diyelim 1000 duruyor zaten o kalanı 2000 yapınca çekebiliyormuşsn canlı öyle dedi
Sana güzel bi söz söylüyorum şimdi kankaçok ikilemdeyim son 600 tl para var başka yere atıp kaybetmekmi yoksa burda kaybetmekmi karar veremedim
sende haklısın demek istediğim yatırdığını kaybettiğinde herşey bitmiyor yani onu söylüyorum geride yine bir bakiye kalıyor onu yükseltirsen yine çekebiliyorsun demek istedimÇok kafanızı karıştıyırsunuz, 500 ü kaybetmeyeceksin diye düşün 500 ü kaybetsen 1000 i 2000 yapacaksın demiş zaten aynı hesap işte senin o 500 ü kaybetmemen gerekiyor 500 ü atınca 1500ün oluyor onun üzerine 500 daha çıkman gerekiyor yani aslında 500 ü kaybetmemen gerekiyor işte.
bende yapar diye düşünüyorumda 2000 yapabilirmiyiz onu düşünüyorumBeyler site sağlam multi değilseniz ödeme yapar
orası öyle tabi ama reis ayın 5inden beri bütün maaşı gömdük korkanın çocuğu olmaz ama evde tantanalar başladıSana güzel bi söz söylüyorum şimdi kanka
Kaybetmekten korkarsan kazanamazsın unutma 😉
Ya yatırdıktan sonra 2 bin şart koşması kötü, zaten ben bonus ile bin lira yapmışım, bir de neden yatırımım şarta tabi tutuluyor 500ü çevirdikten sonra direkt çekim talimatı versek şu an alır bonusu yatırırdım ama böyle yatırmam çekene hayırlı olsunsende haklısın demek istediğim yatırdığını kaybettiğinde herşey bitmiyor yani onu söylüyorum geride yine bir bakiye kalıyor onu yükseltirsen yine çekebiliyorsun demek istedim
aynen kral birde spor falan geçerli değilmiş oda tereddüte düşürdü ben muhtemelen yatırım yapıcam bakalım çekebilirsek haber ederim forumaYa yatırdıktan sonra 2 bin şart koşması kötü, zaten ben bonus ile bin lira yapmışım, bir de neden yatırımım şarta tabi tutuluyor 500ü çevirdikten sonra direkt çekim talimatı versek şu an alır bonusu yatırırdım ama böyle yatırmam çekene hayırlı olsun