- 30,507
- 25,130
- 113
Tosuncuk parasını Akbank üzerinden mi çeviriyo napıyo acaba gelir gelmez çöktü banka
10 milyar $ kayip var diyorlar.Tosuncuk parasını Akbank üzerinden mi çeviriyo napıyo acaba gelir gelmez çöktü banka
Banka borcu silinen avukatlık ödemeleri ortadan kaybolanlar varmış enteresan valla 😅 sabah işe gitcem diye papara 50 attım atmden akbile yuklicektim ordan oda yalan oldu yürüyerek gitcem anlaşılan10 milyar $ kayip var diyorlar.
5000 olarak.gecmesin hesaba 50 liran 😀Banka borcu silinen avukatlık ödemeleri ortadan kaybolanlar varmış enteresan valla 😅 sabah işe gitcem diye papara 50 attım atmden akbile yuklicektim ordan oda yalan oldu yürüyerek gitcem anlaşılan
Akbank öyle bi hata yapar inanırım ama papara aradaki 4950 lirayı atar cebe 50 yansıtır 😂5000 olarak.gecmesin hesaba 50 liran 😀
Para yokki çekelim kral yol parasıda içinde kaldı düzelmezse yürüyerek gitcemVezneden bugün para çeken oldu mu hiç? Yarın ilk işim gidip bütün parayı çekmek
Borç silmeyi bırak zarar ettik diye faizi artırırPapara da uzun süre böyle bakıma girince felaket tellları vardı şimdi de Twitter'da ne ararsan var yok borcum silindi yok hesabımda 100 bin vardı şu an gibi gibi
Burası Türkiye olur mu olurBorç silmeyi bırak zarar ettik diye faizi artırır
1 buçuk saattir yoldayım yürüyerek eve dönüyorum benimde şimdi düştü hesaba akıllara kemal sunal repliği geliyor zamansız gelen paranın diye öyle bir döngüAkbank düzeldi heralde şimdi geldi ATM'den yatirdigim para Paparama ama biseye yaramadı.