- 453
- 166
- 43
Profilde bir tek çekilebilir var bonuslar var tümü var birde
Ben 10k-10k yatiriyodum oraya milyona yakın vardır yatırım 2k ekledi sen düşün ve kayıptayim bayaDaha 20 gün var 20 günde neler yatırırım elime geçen her şeyi oraya yatıracağım zaten 3-5 site var onları sağlama almışım Flumense maçının bir buçuk üstüne girdim maç sonucu gelirse 1275 oluyor çekerim 700 daha atarım öyle devam ederim çektikçe atarım
Bunların sağı solu belli olmaz şimdi yeni yeni yatırım yapmaya başladım ya belki tatmin etmek için güzel bir şey eklerBen 10k-10k yatiriyodum oraya milyona yakın vardır yatırım 2k ekledi sen düşün ve kayıptayim baya
Tumbete dal hocam o güzel veriyorBunların sağı solu belli olmaz şimdi yeni yeni yatırım yapmaya başladım ya belki tatmin etmek için güzel bir şey ekler
Muro tüyo ver ne yapak laBunların sağı solu belli olmaz şimdi yeni yeni yatırım yapmaya başladım ya belki tatmin etmek için güzel bir şey ekler
Numara çok herhalde muro doğrulama olmasa bende acardimVallahi parayı gönderdi O gazino mega'ya da açtık bir tane bir tane daha açacağım ondan yattık uğraşmadım
Dumanoğlu sen misin la 🤣🤣Su fulumense maç sonucu bir buçuk olsun da
100-200 tl spin fln alsanaNasıl bunu çekilebilire gecircez
Yok ya iki tane vardıNumara çok herhalde muro doğrulama olmasa bende acardim
Kral denemediğim şey yok 100 TL ye kupon yaptım 1.85 oran olmadı aviatora bastım 100 200 30 40 olmadı slota girfim 10 20 25 den çevirdim kasa şuan tam 1000 hani aşağıya düşünce De bidaha çıkaramam diye korkuyorum100-200 tl spin fln alsana
Cenabetlik varmıKral denemediğim şey yok 100 TL ye kupon yaptım 1.85 oran olmadı aviatora bastım 100 200 30 40 olmadı slota girfim 10 20 25 den çevirdim kasa şuan tam 1000 hani aşağıya düşünce De bidaha çıkaramam diye korkuyorum
Birader sana şimdi bı söverim burda verdiğin bonus'a bsk tek sorun yaşayan ben mıyım bak bakalım beynine şimdiCenabetlik varmı
Adam nasıl çekti o zaman lan?Birader sana şimdi bı söverim burda verdiğin bonus'a bsk tek sorun yaşayan ben mıyım bak bakalım beynine şimdi