Adamlari zengin ettin bugun parti yaparlarHESABI KİLİTLEDİLER DIREKT AHAHAHAHA
vay anasını avradını neyse afiyet olsun patrona gitmesin de çalışanlar yesin zaten max 200 yazıyordu yani onu bilerek girdim devam etmek benim tercihimdiAdamlari zengin ettin bugun parti yaparlar
Okadadar paraninn icinde bi 200 bile vermiyorlar sanavay anasını avradını neyse afiyet olsun patrona gitmesin de çalışanlar yesin zaten max 200 yazıyordu yani onu bilerek girdim devam etmek benim tercihimdi
Olayimşaka gibi bakiye 240k oldu şaka gibi anasını avradını nasıl spin saklarız ya da bi şekilde kurtarırım yardımcı olana %20 cash söz
çok geçOlayim
Biraz dqha isteseydin aramiskenBinde 1 gönderim için teşekkürler Akulabet
Hangi oyununda yaptın laBinde 1 gönderim için teşekkürler Akulabet
sanmıyorum ya zarf attım da oralı olmadı zatenBiraz dqha isteseydin aramisken
release kraken once 3k oldu 100 liradan Spin çevirim dedim 2000x attıHangi oyununda yaptın la
Hangisirelease kraken once 3k oldu 100 liradan Spin çevirim dedim 2000x attı
Spin saklamayı cozmusler kardeşim 28 bin kasa oldu denemeyle 20 bin spinn aldım 8 kasa vardı yatırım yapıp 500 çekerken bitmemiş oyununuz var diyor mecbur grip o eli oynadım 256 bin oldu kasa çekilen para 500 TL malesef betgit teşaka gibi bakiye 240k oldu şaka gibi anasını avradını nasıl spin saklarız ya da bi şekilde kurtarırım yardımcı olana %20 cash söz
Aynen boşBen 3 katı çeviremiyprum o 20 katı değil siteler iyice coştu
standart olan 2 değilHangisi
şaka gibi bakiye 240k oldu şaka gibi anasını avradını nasıl spin saklarız ya da bi şekilde kurtarırım yardımcı olana %20 cash söz