😂😂 Ben ne zaman üye olduysam artik hesabım varmış sitedefilanca site isim değiştirmiş katakulle resmen
Değer mi bilmem ama şartları da 1000 TL ulaştığınızda min max.300TL çekim 100Tl yatırım sartı mevcutmuş 🤣😂😂 Ben ne zaman üye olduysam artik hesabım varmış sitede
Ödeyeceği faili meçhulDeğer mi bilmem ama şartları da 1000 TL ulaştığınızda min max.300TL çekim 100Tl yatırım sartı mevcutmuş 🤣
100 frespin kazancını 10 kat çevirip 100 yatırıp 300 çekiliyorDeğer mi bilmem ama şartları da 1000 TL ulaştığınızda min max.300TL çekim 100Tl yatırım sartı mevcutmuş 🤣
Bana da ödemez gibi geliyor whatsapptan ekleme yapılcak dedi firar etti 1 saattir eklemedi bile 😁Ödeyeceği faili meçhul
Site biraz esrarengiz geldi bana liseli ergen işi gibi canlı destek desen şiveli yazıyor 😀100 frespin kazancını 10 kat çevirip 100 yatırıp 300 çekiliyor
Ödemez burası bence uğraşmaya vakit harcamaya değmez…Bana da ödemez gibi geliyor whatsapptan ekleme yapılcak dedi firar etti 1 saattir eklemedi bile 😁
Yok girmiyorKanka linke bas domain 287
Sabah görüştüm ben canlı destekle Serkan abi 100fs tanımladık dediler bende müsait olunca çeviririm dedim az önce girdim yok desteğe sordum pasife alındı dedi..nisanda paylaşılmış site, normaldir olmaması
Güncel link atar misinizDeneme bonusu aldım çevirim bitti. Çekim verdikten 2 dk sonra hesaba geçti para. Teşekkürler