- 1,102
- 517
- 113
Geçmiş olsun bu arada dost
Kardeşime sordum da,binaların sallandığını gördük dedi.Damlataş Hocam ama çok kötü salladı kısa süremse yerler bir olurdu sağa sola felaket salladı Allah'ıma Şükür ki kısa sürdü yüzümüz Baktı Rabbim
Mesaj kasıyor sanırımbirader depremle ne alakası var şu yazdığının
İşte ailemle birlikte evdeydi iyi salladı işte Allah'tan kısa sürdü şükür kiKardeşime sordum da,binaların sallandığını gördük dedi.
Yani 4.5 şiddetinde bu kadar hissetmek ne kadar üzücü.
Turistlere ev kakalıyacsz diye yıllardır alanyada çürük ev yaptılar
Aynen dost geçmiş olsun hepimizeGazipaşa da im çok kötü hissettik Allah beterinden korusun
Kalacak yer ayarlayabilir misin? Varmı tanıdık orda ama ucuz olsunMesaj kasıyor sanırım
Her yer otelKalacak yer ayarlayabilir misin? Varmı tanıdık orda ama ucuz olsun
TamamHer yer otel
Gecmiş olsun üstadAn itibariyle Deprem oldu çok kötü sallandik neyse ki kısa sürdü ama felaket salladı evdeydik ama bir sağa bir sola gitti ev. Şükür ki birşey olmadı kısa sürdü..
235 euroya 6 gün airbnb ev kiraladım. Otelden daha ucuz
Bikaç ark dışarda kalmak zorundymış depremden dolayı ebinaları hasar almış ondan sordum çevren geniş bildiğin vardır diye235 euroya 6 gün airbnb ev kiraladım. Otelden daha ucuz
Geçmiş olsun. Bir kaç yıl öncesine kdar olsa yardımcı olurdum ama şimdi bende annemin evi olmasına rağmen para verip başka evde kalacağım.Bikaç ark dışarda kalmak zorundymış depremden dolayı ebinaları hasar almış ondan sordum çevren geniş bildiğin vardır diye
Geçmiş olsun malisef olacak bunlar istanbul dayım daha büyüğü bekliyoz bakalım hayirlisiValla Elim ayağım halen titiyo herkes şuan dışarda evlerine giremiyor korkudan
Aldığım bilgiye göre istanbulda bi kaç ilçe yerle bir olcak dediler ins yasanmazGeçmiş olsun malisef olacak bunlar istanbul dayım daha büyüğü bekliyoz bakalım hayirlisi
geçmiş olsunAn itibariyle Deprem oldu çok kötü sallandik neyse ki kısa sürdü ama felaket salladı evdeydik ama bir sağa bir sola gitti ev. Şükür ki birşey olmadı kısa sürdü..