Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alanya da Yaşayan ?

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Beyler işe geldik arkadaşla dışarda kaldık bugünlük lojmanlar felaket pahalı var mı yol yordam bilen Alanya’yı bilen filan yardımcı olsa zahmet olmazsa fikir verebilşr

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Beyler işe geldik arkadaşla dışarda kaldık bugünlük lojmanlar felaket pahalı var mı yol yordam bilen Alanya’yı bilen filan yardımcı olsa zahmet olmazsa fikir verebilşr
Kanka iş yeri kalacak yer vermiyor mu

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,611
1,686
113
Kardeşim merkezde zor, Mahmutlar beldesine gidin orada ucuz pansiyonlar vardır. En olmadı belediyenin misafirhanelerine başvurun.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Ya veriyor normalde ocların müdürümyokmjs bugün alamayız o yüzden dediler fıttırdım knka mal gibi kaldık pansiyonlar 300 TL en az şaka gibi
Ben kaç sene Antalya'da çalıştım ama hiç Alanya'da bulunmadım yoksa yardımcı olurdum

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Cumhurbaşkanlığı kupasiymis

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Sino gider ayak yaktın buraları

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Kardeşim merkezde zor, Mahmutlar beldesine gidin orada ucuz pansiyonlar vardır. En olmadı belediyenin misafirhanelerine başvurun.
Yok reis merkeze gitsem zaten arkadaşımda var benim kalıcak ama oraya gidersem para 0 🤣sıcış neyse bakıcaz

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Yok reis merkeze gitsem zaten arkadaşımda var benim kalıcak ama oraya gidersem para 0 🤣sıcış neyse bakıcaz
Büyük otellerin çalışanlar için lojmanları oluyor orda rica etseniz izin verebilirler