Knk soguk valla hava onu geçtim yoldan gedik uykusuzu öldğmKardo geçin sahile yatın hava sıcak zaten şuanda boş bir yet bulmanız pahalı olur
Kanka iş yeri kalacak yer vermiyor muBeyler işe geldik arkadaşla dışarda kaldık bugünlük lojmanlar felaket pahalı var mı yol yordam bilen Alanya’yı bilen filan yardımcı olsa zahmet olmazsa fikir verebilşr
Harika fikir yemin ediyorum bı ekip kursam forumdan Nobel alırızKardeşim alanyums gidin avm ye oranın mescidinde uyuyun
Ya veriyor normalde ocların müdürümyokmjs bugün alamayız o yüzden dediler fıttırdım knka mal gibi kaldık pansiyonlar 300 TL en az şaka gibiKanka iş yeri kalacak yer vermiyor mu
Kardeşim merkezde zor, Mahmutlar beldesine gidin orada ucuz pansiyonlar vardır. En olmadı belediyenin misafirhanelerine başvurun.Beyler işe geldik arkadaşla dışarda kaldık bugünlük lojmanlar felaket pahalı var mı yol yordam bilen Alanya’yı bilen filan yardımcı olsa zahmet olmazsa fikir verebilşr
Ben kaç sene Antalya'da çalıştım ama hiç Alanya'da bulunmadım yoksa yardımcı olurdumYa veriyor normalde ocların müdürümyokmjs bugün alamayız o yüzden dediler fıttırdım knka mal gibi kaldık pansiyonlar 300 TL en az şaka gibi
Yok reis merkeze gitsem zaten arkadaşımda var benim kalıcak ama oraya gidersem para 0 🤣sıcış neyse bakıcazKardeşim merkezde zor, Mahmutlar beldesine gidin orada ucuz pansiyonlar vardır. En olmadı belediyenin misafirhanelerine başvurun.
Büyük otellerin çalışanlar için lojmanları oluyor orda rica etseniz izin verebilirlerYok reis merkeze gitsem zaten arkadaşımda var benim kalıcak ama oraya gidersem para 0 🤣sıcış neyse bakıcaz