- 107
- 25
- 28
Yok silmezler,sadece oynamamissin gibi saymayacaklarYok kral tutucak maç ama haksız kazanç diyip silicekler bakiyeyi onu diyorum
Yok silmezler,sadece oynamamissin gibi saymayacaklarYok kral tutucak maç ama haksız kazanç diyip silicekler bakiyeyi onu diyorum
cezası çok kankaNiye ki aga noldu?
Sordun mu devam ediyor muyorumlarda gördüğüm kadarıyla paparayla ödüyorlarmış kurallarda havale diyodu bi alalım bakalım bitmediyse. Alınca yorumu düzenlerim
devam ediyormu bonus
devam ediyormu bonus
arkadaş şans yok bizde tam 100 kişi bekledim tam bağlanırken mause kitlendi pc reslemek zorunda kaldım işte niye kaybettiğimizin kanıtı şans yok :d tekrar baglancam simdiSordun mu devam ediyor mu
şansın yanında olsun devam ediyor hocam bekledik bekledik bizde zorla aldıkarkadaş şans yok bizde tam 100 kişi bekledim tam bağlanırken mause kitlendi pc reslemek zorunda kaldım işte niye kaybettiğimizin kanıtı şans yok :d tekrar baglancam simdi
bol şans reis ben de alayım oynayalım bakalım 100 yapıp çekeriz belki . İlk maç düşük oyna çevrim az olsunşansın yanında olsun devam ediyor hocam bekledik bekledik bizde zorla aldık
inşallah hocam herkes kazansın dikkatli oynayalım.bol şans reis ben de alayım oynayalım bakalım 100 yapıp çekeriz belki . İlk maç düşük oyna çevrim az olsun
en son böyle deneme bonusu aldım 15 lira 100 yapıp attım risksiz bonus ala ala 700 yaptım 200 cebe koydum 500 geri attım kasaya. 1k olmuştu ki dün çinliler 500e düşürdü bakalım deneme bonusları bana uğurlu geliyor bakarsın bunu da 1k yaparızinşallah hocam herkes kazansın dikkatli oynayalım.
inşallah hocam şansın daim olsunen son böyle deneme bonusu aldım 15 lira 100 yapıp attım risksiz bonus ala ala 700 yaptım 200 cebe koydum 500 geri attım kasaya. 1k olmuştu ki dün çinliler 500e düşürdü bakalım deneme bonusları bana uğurlu geliyor bakarsın bunu da 1k yaparız
Yok kral ya siliniyormusYok silmezler,sadece oynamamissin gibi saymayacaklar
Freebet kazancını 1.25 ten 5 kat cevrimi var freebet kazancin yüksekse zorlaşıyor iş malesef
Ediyordevam ediyormu bonus