- 8,408
- 4,935
- 113
40 a kadar 2
yürü git hadi işinedağıtım peşinde değilim fakat dağıtım olmayacaksa neden konu açtın birader şow mu yapiyosun bak şimdi iyi izle nazar deyip o kupon nasıl lose olacak
Bol şans
50 tane gol yazan olurdu önceden ahahha
Metin dost anladi mevzuyuBenfica maçı da yüksek ihtimal gelecekte tutmuş kuponun neyini paylaştın onu anlayamadım
Sen ekmege agu bugu derken biz dagitim yapiyoduk dostum , o sekilde yazdiysak vardir bi bildigimiz 5k gelirse kupona vurcaz zaten neyin showunu yapiyim dümbukdağıtım peşinde değilim fakat dağıtım olmayacaksa neden konu açtın birader şow mu yapiyosun bak şimdi iyi izle nazar deyip o kupon nasıl lose olacak
Bol şans
Belli kral en büyük sensin üslübunu bozma 🤞Sen ekmege agu bugu derken biz dagitim yapiyoduk dostum , o sekilde yazdiysak vardir bi bildigimiz 5k gelirse kupona vurcaz zaten neyin showunu yapiyim dümbuk
Bu adam hep dağıtıyor brodağıtım peşinde değilim fakat dağıtım olmayacaksa neden konu açtın birader şow mu yapiyosun bak şimdi iyi izle nazar deyip o kupon nasıl lose olacak
Bol şans
Dostum uslubumu bozmamda canım sıkkın gelmissin onyargili yorum yapiyosun, neyse bol sansBelli kral en büyük sensin üslübunu bozma 🤞
Bol şanslar dilerim 🙏Dagitim olmayacaktirEkli dosyayı görüntüle 670426Ekli dosyayı görüntüle 670427
Bol şanslar dost. GS maçı izliyorduk sonu won olur umarımDagitim olmayacaktirEkli dosyayı görüntüle 670426Ekli dosyayı görüntüle 670427