- 8,876
- 9,607
- 113
Reis harbi 1 milyonmu vurdunDostum bnm parayı naptigim kimseyi ilgilendirmez yine kazansam yine oynarim
Reis harbi 1 milyonmu vurdunDostum bnm parayı naptigim kimseyi ilgilendirmez yine kazansam yine oynarim
Arkadaşın algılamadigi durum buHaci cubiterin prime donemi 2 ay surdu. Bu 2 yil surse yine ayni senaryo olacakti. Ayni tutarlari illaki bir gun kazanacaksiniz buna bende dahil. Ben en baba 80 k (gayrimesru cocuk benzetmesi) ettim. Ama 800k da olsa senaryo hep ayni. Bu para bende olsa sunu yaparim bunu yaparim diyoruz ama vallahi oyle olmuyor. Diyorum ya hadi 2 sene sürsün yine ayni duruma dusecek. Serdara bakin mesela serdar ortac parasiz birimi degil. Mesele para degil hormon.
2.5Reis harbi 1 milyonmu vurdun
H A S T A S I N kabul et ya da etme bağımlı bir şoparsın benim gözümde. Sana saygıda duymama kararı aldım haydi sen milyonları vurup 100 lira kod peşine düş haydi. Sana 30 milyon TL versek sen o parayı batırırsın senin gibi bağımlılara saygım yok benim.Dostum bnm parayı naptigim kimseyi ilgilendirmez yine kazansam yine oynarim
En baba 400k kazandim marsta bmw alcaktim 2021de , gözümü kibrista açtım parayi ezdim bittiDostum bnm parayı naptigim kimseyi ilgilendirmez yine kazansam yine oynarim
Nasil hangi oyunda kral
komiksin hemde çok bana saygı duy diyen mi var hırsına yenik düşmüş Sun o para bana vurmadı diyeH A S T A S I N kabul et ya da etme bağımlı bir şoparsın benim gözümde. Sana saygıda duymama kararı aldım haydi sen milyonları vurup 100 lira kod peşine düş haydi. Sana 30 milyon TL versek sen o parayı batırırsın senin gibi bağımlılara saygım yok benim.
Oğlum sen serdar ortaç mısın adamın 50 tane dairesi vardı tek pota 300k dolar atıyordu sen kimsin ki senin prime dönemin 2 ay sürsün 2.5 milyon vurmuş ol. Sen bağımlı bir adamsın onu söylüyorum ben sana sen 2.5 milyon değil o gün 20 daha vursaydın sen o parayı da batıracaktın senin gibi bağımlıların önüne miktarlardan ötürü iyi şanslar geçse de bağımlılık buna engel oluyor onu söylüyorum neyse uzatma saygıyı da haketmiyorsunArkadaşın algılamadigi durum bu
Bundan sanene ulan para benim kumar benim seni ilgilendirirmi 100 milyon batirsam ne olacak sana giren çıkan neOğlum sen serdar ortaç mısın adamın 50 tane dairesi vardı tek pota 300k dolar atıyordu sen kimsin ki senin prime dönemin 2 ay sürsün 2.5 milyon vurmuş ol. Sen bağımlı bir adamsın onu söylüyorum ben sana sen 2.5 milyon değil o gün 20 daha vursaydın sen o parayı da batıracaktın senin gibi bağımlıların önüne miktarlardan ötürü iyi şanslar geçse de bağımlılık buna engel oluyor onu söylüyorum neyse uzatma saygıyı da haketmiyorsun
benim durumum farklı ben 5-10k oynarım kazanır kaybederim o parayla döner dururum kaybedince üzülmem ayda 10 15k kota koyarım kaybedersem devam etmem kazanırsam 10kyla başlayıp 50k 100k yapmışımdır senin gibi 2.5 milyon vurupta burada kod peşine düşmem aciz haline acıyorum brom kusura bakma nereye harcadığın önemli değil istersen git dünyayı gez o parayla benim söylediğim milyon vurupta buralarda kod bonus peşinde koşman yani insan olarak acıdığım için sana düzelt kendini demek istedim ama farketmez hayat senin istediğini yapkomiksin hemde çok bana saygı duy diyen mi var hırsına yenik düşmüş Sun o para bana vurmadı diye
Ama tekrar söylüyorum kendi paramla oynuyorum kendim kazanıyorum kendim kaybediyorum
Senin durumun farklıysa burda işin ne
Bir şey demedim ki istersen 500milyon batır sadece sana saygı duymadığımı rezil bir bağımlı olduğunu söylemek istemiştim sen ısrarla sanane benim değil mi dediğin için ne kadar aciz olduğunu yüzüne vurmak istedim kapat konuyu tamam dipnot : kod gelirse atarım sana üzülmeBundan sanene ulan para benim kumar benim seni ilgilendirirmi 100 milyon batirsam ne olacak sana giren çıkan ne
Aynı urumdayiz dost hiç bir farkimiz yokbenim durumum farklı ben 5-10k oynarım kazanır kaybederim o parayla döner dururum kaybedince üzülmem ayda 10 15k kota koyarım kaybedersem devam etmem kazanırsam 10kyla başlayıp 50k 100k yapmışımdır senin gibi 2.5 milyon vurupta burada kod peşine düşmem aciz haline acıyorum brom kusura bakma nereye harcadığın önemli değil istersen git dünyayı gez o parayla benim söylediğim milyon vurupta buralarda kod bonus peşinde koşman yani insan olarak acıdığım için sana düzelt kendini demek istedim ama farketmez hayat senin istediğini yap
ok aynı durumdaysak tekrar milyon vurma şansına erişirsen o parayı iyi tut yoksa yine seninle d.şşk geçeceğimAynı urumdayiz dost hiç bir farkimiz yok
Çok komiksin hirsindan oluyorsu. Git şimdi banad saygı duymaya gerrk yokBir şey demedim ki istersen 500milyon batır sadece sana saygı duymadığımı rezil bir bağımlı olduğunu söylemek istemiştim sen ısrarla sanane benim değil mi dediğin için ne kadar aciz olduğunu yüzüne vurmak istedim kapat konuyu tamam dipnot : kod gelirse atarım sana üzülme
Tarağı i geç geçen haftada milyo. Vurdumok aynı durumdaysak tekrar milyon vurma şansına erişirsen o parayı iyi tut yoksa yine seninle d.şşk geçeceğim
okÇok komiksin hirsindan oluyorsu. Git şimdi banad saygı duymaya gerrk yok
inş 50 milyon vurursunTarağı i geç geçen haftada milyo. Vurdum
Teşekkürler bay minş 50 milyon vurursun
Mami boş yapma bi 1k gonderSu ust oynadim alt bitti diyenler bi birakin artik su laflari. Ulan o kadarda alt oynayan var. Gelen kuponlarda da o zaman sike ile kazaniyoruz😂 Bazi maclar bariz belli ediyorlar ona bisey dedigim yok ama cok cok profesyonel şike yapan takimlar var. Mesela iki oyuncun kosmadimi bittin yok oldun. 11 kisilik takimda biri satsa yeterli oluyor bazen. Bi deng getirsek belleyecez de iste deng gelmiyor.