3k nın parcalanma hikayesi bu dostValla ben diyecektim . 200 vursun 2 orana . Zaten 100 fazla atmayı kabul etti herkes razı olur 🤣🤣
3k nın parcalanma hikayesi bu dostValla ben diyecektim . 200 vursun 2 orana . Zaten 100 fazla atmayı kabul etti herkes razı olur 🤣🤣
Fukara kardesimize de düşer okadar takip etti 🙂Bu saatten adam akıllı lig zor bulunur
Dost benim sırama daha var şimdilik beklemedeyim sorun yok yaniFukara kardesimize de düşer okadar takip etti 🙂
fukara bunu begendı dostFukara kardesimize de düşer okadar takip etti 🙂
Yok la adam burda takipte ilk köftesini alsın aw yafukara bunu begendı dost
Dost kuralları çiğneyemiyorum zamanım banada gelecek o yüzden acele yok daha çok yol katedeceğizfukara bunu begendı dost
ilk köftesini verdim ben ona dün dost merak etme tadı damagında kalmıs fukara dostumuzunYok la adam burda takipte ilk köftesini alsın aw ya
bizlemi ugrascak dostBalici Ali kayboldu
Bügün herkes payını aldı Ekrem abinin işine dönmesin sonrailk köftesini verdim ben ona dün dost merak etme tadı damagında kalmıs fukara dostumuzun
Daha umreye gideceğiz Hüseyin kardeşbizlemi ugrascak dost
her konuya aynı mesajı yazıyon dostBu hayat böyle mi olur
Düşen hep yerde mi kalır
Kim nolacak belli mi olurBu hayat böyle mi olur
Düşen hep yerde mi kalır
Neyi kaçırdık gardaş la bugün vay awilk köftesini verdim ben ona dün dost merak etme tadı damagında kalmıs fukara dostumuzun
o yarım yedi sen tam yedın dun dostNeyi kaçırdık gardaş la bugün vay aw
Gidelim gidelim de ayıp oluyor herseferinde uçağı bana kestiriyorsunDaha umreye gideceğiz Hüseyin kardeş
Biletler benden diyeceğim hayat ateş palası olduGidelim gidelim de ayıp oluyor herseferinde uçağı bana kestiriyorsun