- 21,918
- 14,150
- 113
La adamın umursadığı yok . Senaryo yazılıyor . Boşu boşuna millet bekliyor .
Reis tam busaater para katlama saati 😂Pablocum anlaşıldı sen bunu yemeden gitmiycen
Bir maç aldım o da geldi kankaDost baktın mı güzel maç var mı
Maşallah akıyor deseneBir maç aldım o da geldi kanka
Hayır buradayım kanka ben ne yapılacağını anlamadımLa adamın umursadığı yok . Senaryo yazılıyor . Boşu boşuna millet bekliyor .
Knka Ali dost konudaki arkadaşlar kabul ediyorsa atıyım diyor ne diyonuzLa adamın umursadığı yok . Senaryo yazılıyor . Boşu boşuna millet bekliyor .
Tamam öyle . Öylesi daha işine gelir . Yarın modlar yapar . Bunca insan bu kadar şeyi boşuna yazmış .Ben bu başlıkla açtığım için modlar yapmalıymış galiba çekilişi dün öyle konuşulmuştu
Dost adam yeni kuralları tam bilmiyor istersen sen tam olarak aydınlatLa adamın umursadığı yok . Senaryo yazılıyor . Boşu boşuna millet bekliyor .
Reis 50 yerine 8 kişiye 30 konuşuldu ya zaten 8 kişi var ozmn sknti olmuyormuşBen bu başlıkla açtığım için modlar yapmalıymış galiba çekilişi dün öyle konuşulmuştu
Boşver yarın modlar yapsın . Anladıydın maçlar kafanı karıştırmışHayır buradayım kanka ben ne yapılacağını anlamadım
Kabul ediyoruz reisKnka Ali dost konudaki arkadaşlar kabul ediyorsa atıyım diyor ne diyonuz
Meydan sizde dost halledin bitsin sabahınız güzel olsun daha ne denirkiTamam öyle . Öylesi daha işine gelir . Yarın modlar yapar . Bunca insan bu kadar şeyi boşuna yazmış .
Kardeş sen zamanla alışırsın bundan sonra konu açacağın zaman ona göre yaparsın seninde kafan rahat olurnKanka benim için hiç sorun değil nasıl istiyorsanız arkadaşa ilettim
Reis marleye atsan.sen 8 kişiye zaten o kadar kişi var haksızlıkta olmazKanka benim için hiç sorun değil nasıl istiyorsanız arkadaşa ilettim
Çekilişte yine aynı 8 kişi olurÇekiliş te i kişi
Reis marleye atsan.sen 8 kişiye zaten o kadar kişi var haksızlıkta olmaz
Kişiler belli zatenÇekilişte yine aynı 8 kişi olur
Reis k.b 500 mesaj diye seni söylemiyorum yanlış anlama vallahKardeş sen zamanla alışırsın bundan sonra konu açacağın zaman ona göre yaparsın seninde kafan rahat olurn