- 6,915
- 4,717
- 113
8’e bol knk herkes kabul zaten 8 kişiyizBana bir şey söyleyin ben onu yapayım
8’e bol knk herkes kabul zaten 8 kişiyizBana bir şey söyleyin ben onu yapayım
Sen Marley ne diyorsa ona göre devam et dost 8 kişi seçilmiş zatenBana bir şey söyleyin ben onu yapayım
Dost sorun yok kural bu zatenReis k.b 500 mesaj diye seni söylemiyorum yanlış anlama vallah
Reis istersen bana at ben atim arkadaşlara istersen marley kim sağlamsaBana bir şey söyleyin ben onu yapayım
10 kişi var o listede herkes kabulse 27 şer atalım etkinlik sahibi de kabul ediyorsaSen Marley ne diyorsa ona göre devam et dost 8 kişi seçilmiş zaten
Dost 8 kişi bence ideal hiç bozma istersen10 kişi var o listede herkes kabulse 27 şer atalım etkinlik sahibi de kabul ediyorsa
kesintileride al gardaş la 🤣10 kişi var o listede herkes kabulse 27 şer atalım etkinlik sahibi de kabul ediyorsa
Aynen reis 😂kesintileride al gardaş la 🤣
Zalım PayFix 2 lira kesiyor 30 lira ya bu nasıl iş yakesintileride al gardaş la 🤣
Utanmassakkesintileride al gardaş la 🤣
Bu PayFix bir çare bulmak lazım dostUtanmassak
Bankadan çok kesiyor payfixBu PayFix bir çare bulmak lazım dost
Payfix iyidir gardasim la paparadan gene iyi metefe desen leşBu PayFix bir çare bulmak lazım dost
Son durum nedir reis10 kişi var o listede herkes kabulse 27 şer atalım etkinlik sahibi de kabul ediyorsa
Baya çok kesiyor böyle olmaz bu işBankadan çok kesiyor payfix
Mefete ölü PayFix sürekli güncelleme ve kesinti sıkıntıPayfix iyidir gardasim la paparadan gene iyi metefe desen leş