- 8,934
- 2,171
- 113
Ayıp değilmi soru soruyoz küfür ediyorsun
Kardeş benim deilim dediğim halde niye bana özelden yazıp SS atıyorsun malmiyim ben MK benim konuma yazma hadi yol alAyıp değilmi soru soruyoz küfür ediyorsun
Uzatma sen yol al küfür etmeKardeş benim deilim dediğim halde niye bana özelden yazıp SS atıyorsun malmiyim ben MK benim konuma yazma hadi yol al
Dost okumadığım bı ton mesaj var yeminle ya 😂 hele biri benden annesi icin ilaç parası isteyip forumda sigara parası istiyodu başkasından neler gördüm yeminle x😂Tahtalıkoyde benden istemişti annem hasta memlekete gidicem bilet parası yollar mısın diye
Tahtalikoy çeşitli bahanelerle istemediği adam kalmamıştı . Otogara gidiyorum sigara izmariti toplamaya diyordu . Çok sıkıntılıydı o çocukTahtalıkoyde benden istemişti annem hasta memlekete gidicem bilet parası yollar mısın diye
Kardeş hadi ya uzatma yazma buraya daha fazlaUzatma sen yol al küfür etme
Bayagıdır gorunmuyor belkide nickine kavuşmuşturTahtalikoy çeşitli bahanelerle istemediği adam kalmamıştı . Otogara gidiyorum sigara izmariti toplamaya diyordu . Çok sıkıntılıydı o çocuk
Bnde o ara para vardi bnden hergun istiyordu yok cekiyorum.eminim arkadam allah kitap sovuyordur cunku vermeyenlere cok pis sovuyordu.öldümü acaba o yok ortalikdaTahtalıkoyde benden istemişti annem hasta memlekete gidicem bilet parası yollar mısın diye
TbrklerÖdüller gönderildi sinerji için tşkler dostlar
✅ 👏 👏@Daimon burası yeşil dost