Gözün aydın Allah utandırmasın dost 🙂 bende bir ay önce Karlsruhede bir anaokuluna bir proje için başvurdum adamlar Avrupa Birliği vatandaşlığıniz yok diye maalesef başvurunuzu onaylayamıyoruz dedi. Yani demem o ki fırsatını bulmuşsun bir saniye düşünme, oraya gidince endişe duyduğun şeylerin zamanla normalleştiğini de göreceksin. Tekrardan hayırlı olsunHerkese selamın aleyküm dostlar.Uzundur kovaladığım bir iş vardı şükür hayırlara vesile oldu.Anne tarafımın tamamı Almanyada ikamet etmekte.Hepsi Türklüğe yakışır restorant sahipleri 😄 Dayım sağolsun vesile oldu Almanyaya gidip orada kurulu bir restoranta bakacağım Allah izin verirse.Bugün pasaport ücretlerini falan hallettim yarınada randevum var nüfus müdürlüğünde 1 haftaya çıkacak inşallah pasaport.Oturum izni içinde istek yapıldı oradaki aileden birde evlilik işlemleri için bir kaç bir şey ayarladım tıkırında ilerledi.Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım çıkan bilen dostlar varsa fikirleriniz benim için önemli dostlarım.Dil olarak çok kötü seviyedeyim nasıl olur öğrenebilir miyim ne yapılır sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 149661
Aynısı bende var😁😁😁Bro benim sevgilim İspanyol 4 yıldır görüşüyoruz 1 defa gittim o 10 defa gelmiştir gel diyor yav gidemiyorum ki uçak bileti benim için git gel 5 k ona 500 euro param yok diyorum 500 yok mu diyor kızım sana 500 bana 5000 diyorum beni kandırma diyor hey allahim 😁
Dostum senin adına cok sevindim gercekten, dili öğrenirsin kısa bir sürede endişen olmasın. İnşallah herşey istediğin gibi gider hayatında dostHerkese selamın aleyküm dostlar.Uzundur kovaladığım bir iş vardı şükür hayırlara vesile oldu.Anne tarafımın tamamı Almanyada ikamet etmekte.Hepsi Türklüğe yakışır restorant sahipleri 😄 Dayım sağolsun vesile oldu Almanyaya gidip orada kurulu bir restoranta bakacağım Allah izin verirse.Bugün pasaport ücretlerini falan hallettim yarınada randevum var nüfus müdürlüğünde 1 haftaya çıkacak inşallah pasaport.Oturum izni içinde istek yapıldı oradaki aileden birde evlilik işlemleri için bir kaç bir şey ayarladım tıkırında ilerledi.Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım çıkan bilen dostlar varsa fikirleriniz benim için önemli dostlarım.Dil olarak çok kötü seviyedeyim nasıl olur öğrenebilir miyim ne yapılır sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar Ekli dosyayı görüntüle 149661
btc üzerinden yollat kendine kesmez o zaman o kadarTransfer işleri nasıl oluyor bilmiyorum ama kiz bana arada para atiyor 500 euro da 85 ini kesiyor western union
Dostum ikimiz ülke kuralım o zaman aynı şeyi ben de istiyorum 😁Hayırlı olsun. Darısı başıma
Ben vatandaşlıktan çıkmak istedim kısmet olmadı. başka ülkeden vatandaşlık almadan çıkarmıyolar yada çok ciddi suç işlemek lazım. (Form doldurup Valiliğe başvuruyosun ama manyak mısın oğlum diyip geri yolluyolar)...
Heimatlos olmak için yoğun çaba içersindeyim.Dostum ikimiz ülke kuralım o zaman aynı şeyi ben de istiyorum 😁
Dost benim fırsatım ailemin orada ikamet etmesi.Dayımın orada 4 tane restorantı var kendisine ait.Ben Frankfurtta olan dükkanın başında olacağım Allah ömür verirse.Evlilik olayı ilede tam oturum izinine sahip olup Alman vatandaşlığına müracat edeceğim.Ailemin tamamı orada Alman vatandaşı.Benim evlilik için farklı durum var aileden onu burada yazmayayımHayirli olsun dost senin icin buyuk firsat anladigim kadariyla dukkan uzeri gidip orda evlilik yapip oturma izni alicaksin dil sinavi olayi vardi almanyada gecen seneye kadar sinavi vermeden vize alamiyordun sen vizeye basvurdunmu kac senelik vize verdiler sana oturma izni
Benim kuzen orda aachenda liae mezunu 6 yıl oldu hiçbişi bilmiodu gerci yine bişi bilmioda fabrikada calısıo almancayı sAdepte olabilir miyiz diyorsun dost
Bana para atmadan gidemezsinDostlarım benim hepinizden Allah razı olsun.Hepinize çok teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için.Allah sizin içinde gönlünüzde ne varsa onu nasip eder inşallah.Hepiniz cansınız
Sana vatandaşlık vermeyecek almanyanin Bayern münihine 5 atar dortmundu 8 lerim hey yavrum hey😁Dost benim fırsatım ailemin orada ikamet etmesi.Dayımın orada 4 tane restorantı var kendisine ait.Ben Frankfurtta olan dükkanın başında olacağım Allah ömür verirse.Evlilik olayı ilede tam oturum izinine sahip olup Alman vatandaşlığına müracat edeceğim.Ailemin tamamı orada Alman vatandaşı.Benim evlilik için farklı durum var aileden onu burada yazmayayım
Vermezlerse Merkel senin billurları yesin dost 😄Sana vatandaşlık vermeyecek almanyanin Bayern münihine 5 atar dortmundu 8 lerim hey yavrum hey😁
ver bileti veerrYolun açık olsun ben oralara tatıle gelirim ben çifte vatandasım biliosun