Kardes 15 dk bekle mac lar başlayınca gol yada goller gelirse iş değişir gelmezsede 15 20 k aşağısına bozarsan bana kalırsa bu kupon gelir kardeşim hakkında hayırlısı inş yüzün gulerÖyle bir şey asla demem sadece fikir almak istedim
Kardes 15 dk bekle mac lar başlayınca gol yada goller gelirse iş değişir gelmezsede 15 20 k aşağısına bozarsan bana kalırsa bu kupon gelir kardeşim hakkında hayırlısı inş yüzün gulerÖyle bir şey asla demem sadece fikir almak istedim
boz gitsin bence 60k temiz paraArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Hatay Adanademire 1 dedim kupon gelir ise 204 k veriyor ama şuan bozar isem 60 k veriyor ne yapayım sizce
Gelmezse daha çok hırs ve üzüntü yapicak ben olsam dedikleri gibi maçın 20-25 dksini bekler ve izlerdim erken gol gelirse devam et ama bu Kasımpaşanin ne bok yicegi belli olmaz gol bile atamayabilir dengesiz takım 60k işine yarıyor da boz 40 bin borca göm 20 bin le 5 bin le kupon kovala ufaktan sonuçta illa bugün borcu bitiriceksin diye şart yok futbol bu Alanya bjk maçı 10 dkda 1-1 oldu maç üst bitmedi meselaArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Hatay Adanademire 1 dedim kupon gelir ise 204 k veriyor ama şuan bozar isem 60 k veriyor ne yapayım sizce
Bencede mantıklı olan bu galiba biraz beklemek hepinizden Allah razı olsun çok sagolun arkadaşlarGelmezse daha çok hırs ve üzüntü yapicak ben olsam dedikleri gibi maçın 20-25 dksini bekler ve izlerdim erken gol gelirse devam et ama bu Kasımpaşanin ne bok yicegi belli olmaz gol bile atamayabilir dengesiz takım 60k işine yarıyor da boz 40 bin borca göm 20 bin le 5 bin le kupon kovala ufaktan sonuçta illa bugün borcu bitiriceksin diye şart yok futbol bu Alanya bjk maçı 10 dkda 1-1 oldu maç üst bitmedi mesela
Dost başakşehir kasımpaşa maçı biraz tedirginlik veriyor bence boz 60 k dan olma tabi bozacakken iyi düşün sonra kupon tutarsa pişman olmaArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Knk dediğim gibi adana öne geçmediği sürece 20-25 dkda gol dahi olmasa bozdura bı 45-60 arası gene bozdur seçeneği çıkar rahat önemli olan basakla Kasımpaşanin erken gol bulmaları iy 1-1 olsa şansını sonuna kadar dene derim Hatay yener benceBencede mantıklı olan bu galiba biraz beklemek hepinizden Allah razı olsun çok sagolun arkadaşlar
Kuponu at fikrimi belirteyim tamaminiArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Hatay bence sıkıntı Adana sürpriz yapabilir ben olsam bozarımArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Bırak boş işleri dost para lazım kaynak lazım maç lazımKuponu at fikrimi belirteyim tamamini
Evet lazim dost ama yokBırak boş işleri dost para lazım kaynak lazım maç lazım